"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

четвртак, 8. април 2010.

M A J A

Ovde je rec o jednoj divnoj osobi koja se zove MAJA. Uglavnom je svi poznajete, jer je jako aktivna i neverovatno interesantna, a o njenoj kreativnosti i sposobnosti u stvaranju bih mogla danju i nocu da pricam. Obozavam njen BLOG, a za one koji je nekim slucajem jos niste upoznali, sad vam je sansa http://kreativninered-maja.blogspot.com/ . Prava je prilika da upoznate njen blog i njenu sposobnost. Maja je puna ideja, i neverovatno snalazljiva u stvaranju slika i svega raznog. Cesto me ostavi bez reci i daha. A sto pise zanimljive tekstove tek, uvek me nasmeju i ispune toplinom. Prosto je tesko izabrati u cemu je bolja, jer je u svemu odlicna.
Ovog puta me je totalno iznenadila. Ova slika je njeno delo koje je stiglo na moju kucnu adresu. Zar nije divna? Da je postar znao sta ostavlja u postansko sanduce, verujem da bi bar zatrazio da se sam nagleda lepote. Verujem da se slazete sa mnom. Sada imam zaduzenje da ovoj slici izmislim neki poseban ram i obecavam da cu prvom prilikom to i uciniti.
MAJA DRAGA, OD SRCA TI HVALA. Toliko radosti mi je donela tvoja slika. Presrecna sam.
HVALA, HVALA, HVALA, HVALA.........
Pipi

субота, 3. април 2010.





SRECAN USKRS




Ova prekrasna jaja su delo nekog nepoznatog umetnika. Ovom slikom vam zelim srecan USKRS.
Jako su simpaticna i mozda se odlucim jednog uskrsnog petka da se isprobam. Trenutno sam u nekoj velikoj guzvi. Nadam se da mi niko nece zameriti. Imam jednu osobu iz familije u bolnici pred operacijom i mislim da cete me razumeti. Trenutno se ne osecam bas najbolje, a bice bolje, molim se svaki dan Bogu. Molim vas nemojte mi zameriti sto nisam bas u fazonu, a i nemam uopste vremena. Gvirnem na brzinu, obidjem ja vas, al ne stignem stalno da komentarisem. Razumecete vi mene.

U ovoj korpi ce biti nas cuvar kuce. Zelim svima sve najbolje.

Vasa Pipi.