"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 23. јун 2010.

KRUSKOVACA




Jednom davno, ostavila sam ovu flasu sa strane i pomislila trebace. Kucnuo je i njen cas. Ovo je jos jedna u nizu od onih najkvalitetnijih radova. Flasa je od kruskovace. Verujem da se i njen sadasnji vlasnik slaze sa mojom procenom, jer je vec nasla svog vlasnika. A nadam se da i vi delite ovo misljenje. Meni najslabije ide slikanje, al vidi se.

петак, 18. јун 2010.

NAGRADE






Obozavam nagrade. Mada sam ovu nagradu dobila jos u aprilu i odavno je trebala da bude ovde na ovom blogu, zbog raznih svojih obaveza i briga, danas, sutra, bas sam zakasnila. Ma stvar je u tome sto sam ja znala da ce je draga Zana cuvati, sve dok je ja ne preuzmem. Zato draga Zana hvala ti od srca i za nagradu koju si mi dodelila i za cuvanje iste. Za one koji nasu Zanu ne znaju, njen blog je: http://hejloly.blogspot.com/. Zana radi zanimljive radove i ima divnu bastu. A i moram reci da sam se odusevila njenoj vitkosti i mladolikosti. Mislila sam (na slici) da su ona i njena cerka dve cure, a ono mama i kci. Zar nije to lepo? Zana ostani takva kakva jesi.


A ova druga nagrada, koju sam pokupila, je od meni jako drage blogerice Phoenix. Za one koje je ne poznaju jos uvek, mada cisto sumnjam, njen blog je: http://phoenix-magdesign.blogspot.com/ . Phoenix je divno stvorenje bez koga ja prosto ne mogu zamisliti blogersku atmosveru. Jako voli leto, more, sunce i cvece i ne voli zimu. A blog joj je fantastican i raznovrstan. Zato stalno kad god mogu, ja gvirnem i zato se osecam da je ovoj nagradi mesto ovde, ona je dodelila puno slicnih nagrada svima koji je obilaze, ja sam jedna od tih, a preporucujem i vama. Sigurno ce vam namamiti osmeh na licu, kao meni. Draga Phoenix hvala ti za svaki tvoj trenutak proveden sa nama. Divna si osoba i velika mi je zelja da te jednog dana upoznam licno.
Pravila su sljedeća: preuzeti sliku, navesti deset stvari koje vas čine srećnom i nominovati deset blogerica i proslediti im nagradu.
Pa da pocnem:
-zdravlje , kad smo zdravi mi smo najsrecniji.
-moj sin, svakoj majci zelim da ima tako nesto: super ucenik, poslusan, razuman, inteligentan, angazovan, pun energije i zdravlja, uvek veseo i razdragan, odgovoran, vredan, sposoban... malo, malo pa donese neku diplomu i nagradu kuci.
-moja familija , volim svoju uzu i siru familiju, isto vazi i za moje prijatelje, to je nekako isto kao i familija.
-cvece, ono uvek namami osmeh na licu i radost u srcu.
-sunce, volim leto i sunce... samo nek je toplo.
-moje blogersko drustvo, vi mi dajete neku posebnu energiju, toliko toga sam sa vama naucila i shvatila, hvala vam od srca.
-prirodaaaaaaaaaa, ah bez nje ne bih mogla da zamislim svoj zivot.
-muzika, ponekad slusanjem muzike zalutam u neki svoj svet, ili recimo volim da je analiziram na svoj nacin, tu spada i citanje, volim da citam lepe, vesele i smesne stvari, ne volim tragedije nikako.
-dobri ljudi oko mene, ponekad mi je bas potrebna ta dobra pozitivna energija. Tu spadate i svi vi blogeri sa kojima na bilo koji nacin komuniciram.
-moja bicikla, volim svoju biciklu i svi me poznaju po tome, stalno negde jurim biciklom.
E sada trebam odvojiti i 10 blogova. Sad sam se rastuzila. Ima vas mnogo vise. Zato cu i ja uraditi ovako: zaduzujem svakog od vas ko me posecuje i ima volju da primi i prihvati ovu nagradu. Tako mi niko nece zameriti, a i sta cu kad vas sve jednako volim. Jednostavno ne mogu drugacije.
Voli vas vasa Pipi.