"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 27. децембар 2010.

null

null

Kliknite i uzivajte u mojoj cestitki. Ovo sam prosle godine gotivila zahvaljujuci nasoj Phenix.  Jel da da je jako zabavna i pozitivna? Mene uvek oraspolozi. Hvala draga Phoenix.

Vasa Pipi- SRECNO

среда, 22. децембар 2010.


Srecne Praznike
Buone Feste
Schöne Feiertage
Merry Christmas






PIPI

недеља, 19. децембар 2010.

GODISNJICA

Ja sam jedna od tih koja zaboravi na vreme i datume. Cesto mi se desi da se setim necega nekoliko dana kasnije. Tako i sada. Godisnjica bloga je bila 12. 12. 2010. Setila sam se pre neki dan. Ne bi bila prava Pipi da nisam takva. Ponekad nas okolnosti ometaju u tome, pa dobro nije kraj sveta. Vazno da se setim. Heheheh.
 
Bilo kako bilo mi se druzimo dosta dugo. S nekim krace, s nekim duze, ali nam je lepo. Zelim vam zahvaliti na svakom divnom slovcetu napisano vasim tastaturama. Zelim vam zahvaliti sto me pratite i uvek razveselite i ne mozete ni zamisliti koliko ste mi snage davali uvek. Veliki deo mojih radova je deo vas, jer zahvaljujuci vama ja dobijem ideje, snagu, volju.
Hvala vam od srca.


A SAD.......

KUTIJICA " MAJKA I DETE"






Ova kutijica je radjena za mog sina. On voli narandzasto. Napravila sam mu lepo iznenadjenje. Posto je on student ova kutijuca ima stil knjige. Nisam bas spretna u slikanju to znate, ali se vidi. Fotoaparat mi je slaba tacka jos uvek.
Vasa Pipi

понедељак, 13. децембар 2010.

Gazosa



Ovo je flasa od soka koji je tradicionalno pice kod nas ovde i zove se GAZOSA. To je vrsta limunade, koja se nekad pravila sa limunom i secerom, ali se vremenom prosirilo i na mandarinu, malinu....a ovakve flase su originalne gazosine, samo sam je ja ofarbala u crno da bi imala lepsu kontrast. Jedna ,meni draga osoba DANIELA mnogo voli gazosu, tako da smo mi u familiji odlucili da je poklonima bas njoj. Danieli se bas dopala.
Vasa Pipi.


четвртак, 9. децембар 2010.

ZVONO
GLOCKE
CAMPANELLA



Ukupnim sabiranjem glasova i brojanjem pojena glasanja, uradila sam prosek. Zvono je dobilo najvise glasova. Neko je napisao da je zvono tesko napraviti. Jeste, najteze je napraviti zvono, zvezda je pod broj 2, loptica pod broj 3 i flase i vaznice su pod broj 4 po tezini.  Ali ovde je bilo pitanje lepote. Jeste meni su svi radovi lepi, jer sam ih ja pravila. Prodala sam neke koje nisam slikala, ali sta cu, nisam znala gde mi je glava, od organizacija i preokupacije da sve sredim i prezentujem. Eto sada imam jos neke stvari da sredim za subotu, pa da skratim. Zvono je dobilo najvise glasova, a najvise pojena je dobila Sanja, drugo mesto dele: Jasminka i Jasna, a trece: Tatijana i Tanema. To su izbori koje je metematika izbacila. Ja sam u svojoj mladosti bila matematicar, moj sin me je nasledio i bez matematike kod nas ne moze izgleda. A izbor je zapravo vas, samo je moj matematicki generator odradio detalje u izboru.
A najsimpaticniji komentar koji me i sada jos uvek tera na smeh je bio Dragin i drugo mesto zauzima Andrea, a trece dele MOJA MAMA,  MOJ MUZ i Biljana , svo troje su povezali komentare i stvorili jednu celinu, pa tako se moj muz spasio, odlucila sam da ga postedim, kad su vec Bilja i mama toliko navalile. Ovo trece je malo kroz prste ali hajde sad de.
Najodlucnije glasanje je dala Todora , a najkraca je bila Milina, ona je garant u nekoj nevidjenoj guzvi.
Veliko hvala dragoj Nadici koja voli moje velike korpe i sve joj se svidja, a koja pravi lepe ogrlice,  Loredani koja je trenutno u svetu knjiga, Stasinoj tetki takodje veliko hvala, ciji komentari su mi od ogromnog znacaja i hvala dragoj Biljani iz Slovenije, koja ima puno interesantnih stvarcica na blogu i cesto dobijem inspiraciju, brckajuci po njenom blogu.
I tako jedno po jedno, jako sam se zabavljala pisanjem ovog posta. Malo sam promenila ritam, da bih se sada bacila ponovo na posao. Hvala vam sto me pratite. Ne mozete ni zamisliti koliko vi meni znacite. Vi ste moja snaga, moja hrabrost, moja krila.......hvala...hvala...hvala...i jesam vam vec rekla hvala....hvala....
Vasa Pipi

среда, 8. децембар 2010.

TRECA IZLOZBA




1
vencic za vrata



2
kugla i kuglica



3
kugla



4
ukras za vrata



5
zvonce



6
vencic





7
ukras za vrata CVET




8
vencic




9
ukras za vrata




10
ukras za vrata




11
ukras za vrata




12
ukras za vrata



14
vencic



15
ukras za vrata ROMBOID




16
velika korpa


17




18



19
velika korpa



20
velika korpa



Volela bih kada biste pisale sta vam se od ovoga najvise dopada, prvo, drugo i trece mesto. Iznad svake slike su brojevi, tako de je lako birati po broju, pa da vidimo koji ce rad dobiti najvise bodova.



 
I ovako je izgledalo u celini. Bolje je uzivo. Mada sam ovoga puta imala i licnog fotografa- moj muz. Ako nesto nije u redu sa slikama, obratite se njemu molim.



VASA PIPI

недеља, 5. децембар 2010.


DRUGA IZLOZBA






















Koliko, toliko, trudila sam se da naslikam prizor, ali ja sam takav tip, kada su klijenti u pitanju oni su na prvom mestu. Tako sam puno pricala, prezentirala, objasnjavala i dobila sam ponudu za jedno radno mesto od februara na dalje: uciteljica rucnih radova. Naravno da sam prihvatila da odem na razgovor. Nadam se da cu uspeti da sve upakujem. Ma hocu sigurno, nisam ja djabe Pipi. Pa pozdrav od vase Pipi, opet sam u guzvi. A vi mi pisite komentare, dajte savete, sta bi menjali, sta vi mislite, slobodno, ja sam osoba koja sve saslusa i nikad se ni za sta ne ljuti, ustvari iz diskusija se ucim. Veliki deo ovoga sam prodala, skoro da mi nije nista ostalo, osim flasa, njih slabo sada gledaju.