"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 28. фебруар 2011.


PROSECCO


Naslikala sam vise slika pa birajte. Nadam se da ce vam se dopasti moja kreacija. Ja uvek cvrsto stojim iza svojih reciju: MASTA MOZE SVASTA.



Ova mala flasica je na brzaka dobila odelo svoje. Posluzice ubuduce za neku dekoraciju. Bila je neka skupocena krema u njoj, pa posto je necu ponovo kupiti, bar da je iskoristim flasicu pametno.




Flase od Prosecca, Sampanjca i slicne njima mi uvek dobro dodju. Evo neceg novog sa flasom od prosecca.





Nesto gledam ovu sliku i znam da moram da ispravim dno ovoj srednjoj flasici. Al ne brine me, i onako mi je nekako nedovrsena u odnosu na ostale dve.



Flasa od campari sode.

I na kraju samo da vam kazem da su vredni ljudi podosta ocistili moju okolinu, blista se, ali sam je ja vise volela onakvu punu grmova, previse su odrezali moje grane.Al dobro necu da se ljutim, svako radi svoj posao, pronacicu ja nove rudnike. Moja priroda je jako bogata i ona me voli pa ce biti sigurno rodna godina.

Vasa mastovita Pipi

среда, 23. фебруар 2011.


VODOPAD







Ovo je nasa okolina na koju sam jako ponosna. Slikali smo je jesenas dok smo setali. Inace smo bez snega , a i vodopad se negde sakrio u ovom periodu, zato radije gledam ove slike dok se on ne vrati.



A ovo je nesto sto volim da gledam. Sa ovim bih mogla svet da obidjem zajedno sa vama. Sta cu masta mi se opasno prosiruje, masta moze svasta. Znam da se ne ljutite sto ne kreiram, visa sila, ali sam super. Hvala sto ste tu, pratim ja vas, ali nekako ne znam ni sta da vam pisem, ustvari neki nedostatak raspolozenja u pisanju. Ovo ce mi dati valjda vetar u ledja.
Vasa Pipi