"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

недеља, 27. март 2011.

Odmor



Dragi moji pratioci, zbog nekih trenutnih situacija, moje kreacije su bile uskracene.  Obecavam da cu se popraviti. Prinudni odmor koristim do maksimuma uvek u svoju korist i zato koristim priliku da se svima zahvalim na svakom napisanom slovcetu vasem posebno i da znate da ste mi bili ogromna podrska u najtezim trenucima svoga zivota i da sam ja zahvaljujuci svojim kreacijama i svim zabavama, gde vi svi koji me pratite zauzimate veliki polozaj, veliki pobednik.

Hvala vam od srca sto ste tu i sto ste doprineli jednom velikom Pipinom projektu, neko pomalo i svesno, neko i nesvesno, ali jedno znajte: verujte sebi, imajte samopouzdanje, zivite svaki trenutak na svoj nacin uspesno, jer ne postoje lose stvari, postoje samo dobre i manje dobre, a kada se potrudimo dovoljno onda postoje samo dobre, a i sve je za nesto dobro u zivotu. I da bude jos jos bolje: svaciji zivot nije sudbina ona kako nam je predstavljaju. Sudbinu mi krojimo, a  ja sam to znala i nekako nisam nikada dozvolila da to zaboravim, pa kada se desilo da se upitam sta sad, ja sam se upravo setila da nista nije slucajno i da za sve ima resenje.

CUDA SE SIGURNO DOGADJAJU, TREBA SAMO VEROVATI DA JE TAKO.

Puno vas voli vasa vesela, srecna, razdragana Pipi.

недеља, 6. март 2011.

DRVO 
UMETNICKA SLIKA



Slikala sam akrilnim bojama. Nadam se da se i vama dopada, ja sam sve vise i vise zadovoljna svojim umecem.

Pipi

среда, 2. март 2011.



CRVENA VAZNA







Ovo sam sama bojila i sa suvim cvetom izdekorirala i na kraju izlakirala lakom za camce. Neki moj ukus i stil. Mozda cu da dodam jos dva takva cveta, videcu. Sta vi kazete?



Ovako prave raspored deca medju mojim korpama. Ovo je Manuel sa svojih 4 godine sve lepo poslozio i objasnio mi je da je ispod svake korpe stavio podmetac da se ne klizaju korpe i da se ne ogrebe polica. Deca su puni maste, od njih trebamo puno da ucimo. Njima su dovoljne i obicne korpice da se igraju i osecaju lepo. Vazno je da nesto ima, pa nek su to Pipine korpice. A pogledajte samo taj raspored koje je jedno cetvorogodisnje dete uredilo sa puno ljubavi. Da ste samo videli kako on to rukama uhvati pazljivo i pazi da nesto ne slomi. To treba doziveti zaista.


A ovo je licno za sve vas od mene.
Jedno veliko Hvala, 
Pipi