"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

уторак, 28. јун 2011.

3 D  CVETOVI



E zarazili ste me sa 3D radovima. Stalno negde nesto citala i gledala 3D radove. Ima vise latica i bas daju fazon 3 D tako da sam i naziv dobila lako. Da budem iskrena prvo mi je dosla ideja za cvet pa tek onda kada je bio gotov je dobio i naziv zbog izgleda. Hahahaha, nisam nesto ciljala na 3 D , ali evo desilo se, sta cu.  Vama hvalaaaaaa sto mi dajete inspiracije i hvala sto ste tu, obozavam vas sve redom.




Nadam se da sam uspela malo da vam priblizim ovom slikom 3 D izgled.


Svidja mi se zaista i bas sam ponosna. A ovo cvece je pocelo da raste svuda ovde. Mislim oko mene ;), lako se prima i brzo se mnozi. 
Voli vas Pipi.

субота, 18. јун 2011.

MOJA MAMA SAMPION




Ovo je samo delic baste moje divne mame. Basta koju su napravili u centru grada u delu zapustenog gradilista. Jednog dana ce tu nici neka zgradurina, ali dotle, (a ko zna kada ce se oni odluciti da to odrade), moja mama je sa grupom komsija i grupom studenata sa fakulteta arhitekture napravila pravi bum. Ovde se vidi samo jedam mali delic, ali pravo su cudo zaista, bas kao u botanickoj basti. Fantasticno izgleda uzivo, a i jako lepo se druze. Akcija: povrce i cvece-umesto smece.

A OVO JE MOJE DELO ZA NAJBOLJU MAMU




E ovo je najlepse cvece koje sam ja napravila za moju mamu. 




A flasu sam joj poklonila pre skoro 2 godine, u prirodi je jos lepsa naravno. Bio je i red da u njoj bude i prelepo cvece.






I jedan divan osmeh jedne divne nase prijateljice koja je takodje dobila par cvetova. Ko moze da odoli ovako divnom iskrenom osmehu od srca. Zelim svima da vam struji ovakva divna pozitivna energija uz ovakve prijatelje i roditelje puni radosti, divnih osmeha, uz puno pozitivne energije.

A SAD  SLIKE

broj 1:  30 x 40

ovo ste videli ali sada ima ram
broj 2: 20x23

a
A ova je za mog sina uradjena, zapravo moj sin se je zaljubio u nju i ide u njegov stan.
broj 3: 46 x 46 

ova je mala, al mirise na "more" ;))
broj 4: 15x10

ova je broj 5: 40x20

Sve ramove je uradio pogodite ko?
Pa naravno moj dragi muz koji ima zlatne ruke. Jedino sto je slikano sve na brzaka, ali znate vec, imam jos toliko slika koje cekaju ramove, a imam i par slika koje cekaju zavrsetak, jer ja kad radim radim, al vi to vec znate. Uskoro cu vam pokazati ostale 6 koje doterujem, a i 3 koje su tek u samom pocetku, a imam i dve nove vazne, jednu novu flasu, al dolazi mi moj sin na vikend samo sto nije stigao, pa sad razumete vi to. Cmoka za sve i hvala vam sto me pratite i sto mi dajete tako puno energije.

Vasa Pipi

недеља, 12. јун 2011.


PRIRODNO CVECE

Prvo zelim da se zahvalim svima koji prate moj blog. Iskreno leti je prelepo vreme i svi mi zelimo da provedemo sto vise vremena napolju, ali redovno ja gvirnem, pratim vas i divim se vasim izumima. Iskreno ponekad ne stignem svuda da ispisem komentare, jer ja imam malo i vise dodoatnih obaveza nego normalan svet koje mi oduzimaju dodatno vremena i energije, ali se ja u svemu odlicno snalazim naravno i uvek ubacim momenat uzivanja na blogovima. Zato nemojte zameriti ako ponekad izostavim neki komentar, ipak ja sve pratim i preskakanje pisanja je samo da bih mogla da odrzim ostale obaveze koje sam sigurna da cu ih uskoro otkaciti. Dobra vest je naravno i to da je moja ruka iz dana u dan bolje i znam da ce biti dobro, a onda mogu opet iz nova praviti sve i svasta. Puno, puno vas volim i hvala vam sto ste uz mene, vi ste verovatno i nepoznavajuci situaciju jako mi pomogli da savladam mnogo teske situacije. Hvala vam od srca.




Ko sme da kaze da moje cvece nije prirodno.  Napravila sam pokloncic uz pijuckanje kafe u dvoristu. 
A ima toga jos i u sledecem postu cu vam pokazati poklon za moju najdrazu mamu.






A tresnjeeeeee



Skoro da nista drugo i nisam jela ovog meseca. U stanju sam da ih jedem za dorucak, rucak i veceru i svaku uzinu. A sto su slatke ove godine mmmm. Bas je rodilo.
Vasa Pipi

среда, 8. јун 2011.


SUNCOKRETI



Da se pohvalim naslikala sam suncokrete,  akril na platnu. Velika slika, mislim da je 80x50, tako nekako.



A evo kako se uklopio jedan moj cvet u ovoj prekrasnoj basti punu divnih ruza.