"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 31. август 2011.



PRIRODNI MATERIJAL ZA 
BUDUCE PIPINE KREACIJE






Ne mogu vam otkriti koje su mi dalje namere. ;)


A ovakvo cvece raste nedaleko od fakulteta moga sina. Pa vredi obilaziti decu ponekad, zar ne?. Ovo je suvo cvece i ostaje tako, predivna grancica. Ko bi reko, jer kada je jos na drvetu nije uopste ni slicna cvetu ovom, tek kada se osusi se dobije ovo. Cudna je priroda, treba je samo voleti i osetiti i postajemo cudotvorci.





A ova kolekcija skoljki dolazi pravo sa Sicilije i posto su bile sveze, imale su neprijatan miris, pa sam upitala nasu Tatijanu sta i kako sa njima. Posavetovala me je da ih stavim pod nebo i prepustim prirodi. Nekako su mi pobelele :), ali dobro, ja ih suncam pa sta im bude.  Sigurno imate i mnogo lepse skoljke od mene, ali meni su ove jako, jako drage, jer dolaze iz jedne divne familije. Toliko su ljudi pozitivni, veseljaci, gostoprimivi. Obozavam ih. Bice, bice kreacija i od ovoga, samo da priroda zavrsi proces. Hvala Tatijanice, mada mrava nesto nema, i ne zelim bas da mi obilaze terasu, a kod reke da odnesem skoljkice, e to malo teze. Bice nesto, pa sta god, sve jedno bit ce lepo.

Vasa Pipika...


субота, 27. август 2011.


STARI RADOVI


Moram naznaciti ovo: ova vazna ovakva sa dekoracijom je uradjena i poklonjena jednoj dragoj osobi, od koje sam dobila dobar savet kada mi je bio najpotrebniji. Taj savet me je doveo do mnogih otvorenih vrata, ja sam nova osoba, zahvaljujuci toj osobi. Andjeli nemaju uvek krila, ali uvek naidju u pravi cas. Hvala svim andjelima sveta.




















Ova zvezda je ostavila trag u  jednoj skolskoj biblioteci, gde je moj sin ranije cesto boravio dok je bio u gimnaziji,. Sada je on vec uveliko student na univerzitetu, ali zvezda obelezava lepe uspomene na njega i njegovu mamu u toj skoli i uvek smo rado dobro docekani kada odemo tamo i on i ja (mama). Divno zar ne?


Pronasla sam ove slike i ugotovila da vam ovo nisam pokazala. Ovi radovi odavno imaju svoje gospodare. Radovi jos iz 2010 godine. Prosto ponekad ne mogu da se nacudim sta sam sve radila. Mnoge stvari sam propustila da vam pokazem izgleda, ne namerno, vec ponekad nisam stizala da mislim i na slikanje, pogotovu sto mi je bila slabija strana tada. Ali popravljam se, a evo sto ipak pronadjem naslikano, ni sama ne znam kako mi se desilo da ovo ne objavim, sada koristim priliku da popravim to. Prijatan dan vam zelim. 
Vasa Pipi

понедељак, 22. август 2011.


ARTE CASTELGRANDE BELLINZONA


Jos jedna slika. Tvrdjava u centru grada. Obozavam je.
AKRIL  70 x 50
na prodaji ( in vendita )


Jedanu suncanu citavu nedelju vam zeli vasa Pipi.



недеља, 21. август 2011.

SOLJICE I CVECE




Ovo je samo rad. Zavrsna dekoracija tek dolazi. Samo tek koliko da vidite da radim, nisam u fazi lenjosti nikako. Ideja mi je dosla sama, spontano u momentu dok sam odpocela, odvelo me je u pravcu soljice i tako je ovo sve i nastalo. Inspirisala me je ne samo kafa, vec najvise nasa Sanja . Sta da vam o njoj kazem osim da je fenomenalna kreativka. Imala bih ja puno reci pohvale, ali vi to vec znate, a ko jos nije za Sanju cuo, ovo mu je prilika pa nek je iskoristi, nece se pokajati. Draga Sanja hvala ti sto postojis i takodje sve vi koje ste tu sa mnom, divne ste.



I jos jedna. Malo cu je doterati kada se posusi i imam posebne namere sa njima tek. Znam da cete biti jako nestrpljive, ali trenutno imam preca posla, vi to razumete.
Hvala vam od srca. Pipi

петак, 19. август 2011.


UBS BANKA SWISS





Svi su culi za Lugano u CH. Lugano je poznat po bogastvu i broju banaka u njemu i po lepoti naravno. Jedna od mocnijih banaka je UBS. Iskoristila sam motive da pohvalim svajcarski franak koji je na vrhu moci u zadnje vreme. Ovog puta jedna welcome ali vredna miliona. 


I jos jednom slikale smo se sve zajedno. Odlicna kolekcija, jedva cekamo da dobijemo drustvo.

Vasa Pipi



уторак, 9. август 2011.

WELCOME 2 by PIPI



moderno naselje sa ulicnim rasvetljenjem i vetrenjacom. Cista ekologija.


lampa je od perle i zice


Vetrenjaca je ostatak od mirisa za autu, davnih godina sam imala mali autic i u njemu sve i svasta od detalja koje sam volela, pa i ovaj miris... koliko ja to vec dugoooo cuvam ovaj cvetic. Pronasao je  svoj domdom.

 Garaza za mercedese, to je danas moj omiljeni auto MERCEDES.



Kuca u planinske predele.





drvece je od nekih suvih pupoljaka, svasta skupljam, eto, priznajem.


Mocartova kuca. Ona se nalazi u Salzburgu to znamo, a ja obozavam violine. I nju sam kupila u Salzburgu davnih godina. 


I jos jedna u nizu. Jako je suncana njena okolina.



EEEEE ova je planinska skroz. Kuce u planini.


Ovde se malo lose vidi, ali ima 3 ovakve pahuljice.


I kamen sa leve strane, oznacava stenu.


Jedna koja oznacava poslovnost. Poslovne zgrade i razni prijemni uredjaji, satelitski....hahaha kao u NASI.


Nasa uredjaj.