"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 3. фебруар 2010.

L0V NA GRANČICE

Jedno malo iznenadjenje prilikom pisanja ovog posta. Po naredbi (a ja dobrovoljno morao da pristanem) i uz specijalno ovlašćenje (mada nije overeno kod suda ili notara i ne znam koliko je validno) ovaj post piše Pipistrelin muž. Na kratko da vas obavestim da vas nije zaboravila, nego eto bacila se u lov na granje, grančice i sve ostalo što njeno oštro oko može da primeti i što misli da će joj biti potrebno. Obično to što donese sve i iskoristi, ne pretekne ništa. Kako to izgleda vidite na slici.
Kako voli mnogo da gleda filmove tipa Indiana Jones (manje zbog glumca, još manje zbog akcije, najviše sto u filmovima tog žanra ima toliko mnogo scena iz prirode i toliko mnogo granja, koje bi tako rado sve pobrala) ja je i nazvah Pipistrela Jones. Tako, baš kao i on, kada krene u prirodu, ponese samo dve ili tri neophodne stvarčice: nožić, makaze (joj, one su posebne...slomile se, a ona ne može da nigde da nadje da kupi iste takve, pa je ove stare oblepila selotejpom, pa nek služe dok služe...a posle jojjjj) i nešto za transport materijala, obično su to dve kese.
Tako naoružana, pokupi šta joj treba i nakon 2-3 sata, sa punim kesama eto je na vrata i odmah se baci na posao. Eto zato ne može da vam se javi. Uskoro, za dan-dva, postaviće novi post sa najnovijim radovima.
Ja sam sretan što je ona srećna dok to radi. Srdačno vas sve pozdravljam.

12 коментара:

  1. Dragi Pipistrelin mužu, hvala na svim informacijama - još nekako vidi kako bi mogao i naše muževe nagovoriti da se prihvate ovakvoga posla. Pozdrav tebi i Pipistreli - naravno do sljedećeg posta jer ćeš se, sigurna sam, zakačiti i napisat ćeš ih još more.

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka čast Pipistrelin mužu...a slažem se s Ivanom da bi trebao nagovoriti i naše muževe da se prihvate ovakvoga posla. hahahaha...zamislila sam mog muža da piše postove na mom blogu...To je nezamislivo...
    Lijep pozdrav oboma...Vjerujem da Pipistrela priprema super radove.

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala revnom mužu na postu! Jedva čekam slijedeći post uz koju fotku uradaka!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Znaci vila je na svom radnom mestu,u sumi.Nadam se da se nece izgubiti,nestrpljivo cekamo da nam pokaze svoje carolije.POZDRAV

    ОдговориИзбриши
  5. pipistrelin mužu:
    hvala na informacijama koje si podelio sa nama,nisam ni sumljala de je pipistrela-jones besposlena,naprotiv.jedva cekam nove postove i slike.hm,što se tiče pisanja posta...da li bi to moj dragi radio.ubedio bi me sa sve dečačkim osmehom,da ja to ipak bolje radim.

    ОдговориИзбриши
  6. E pa pozdrav svima i velika pusa i naravno i mom muzu, njega cu i licno. Kao i uvek on je pun iznenadjenja i uvek nesto zanimljivo izbaci iz rukava. Bas me je post obradovao. Uskoro dolazi iznenajdjenje. Njemu bas hvala za ovaj post. Bas je originalan. Bar ja sve vidim pozitivno.

    ОдговориИзбриши
  7. Super post! Pipistrela, pozdrav tebi i mužu! Čekamo nove radove ;)

    ОдговориИзбриши
  8. Bravo Pipistrelin mužu! Da bar moj hoće napisati koji post umjesto mene...mada, kad bolje razmislim, ne znam da li je to najbolja ideja, vjerovatno bih provela još više vremena u ispravci!
    Jedva čekam Pipistreline nove radove!!!

    ОдговориИзбриши
  9. ovo je jako lepo od jednog muža. moj muž svaki dan svrati na moj blog ali da nešto uradi na njemu, pa on ima svoj pa tamo piše. veliki pozdrav za našu vrednu šumsku vilu :-)

    ОдговориИзбриши
  10. Super post, super ideja! Hvala ti Pipistrelin muz na izvjestaj, cekamo josh neki post u buducnost :)

    ОдговориИзбриши
  11. Divni radovi, draga moja.
    A za Vanju, srecom, vrlo brzo je prikupljena dovoljna suma, i nisam jedina koja je napravila ovako nesto na blogu, uspelo je samo da dlje bude sve dobro, a Vanja ima jos, toliko ljudi kojima treba pomoc.
    Jedam veliki poljubac za tebe!

    ОдговориИзбриши
  12. Draga moja Nena,nista ne brini, bice sve u redu,mi verujemo i bice tako. Evo nama uskoro nase Vanje sa nama u punom zdravlju. Drzacemo svi pesnice,bice sve u redu,tamo su veliki strucnjaci i imaju cime dodatno,ja ih dobro poznajem.Ali ja i dalje verujem da su kod nas isto veliki strucnjaci i da ce se uskoro sve promeniti na jos bolje.

    ОдговориИзбриши