"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

недеља, 21. март 2010.

KORPE, USKRS, PROLECE

Korpe su najaktulenije za vreme uskrsa. Po narudzbini je radjena ova korpa koja se zove KORPA SA KRUGOM.













Desetak korpi spremne da svaka dobije po koje ofarbano jaje ili uskrsne slatkise, a mozda koja jabuka, kruska ili bilo koje voce. Inace voce najduze traje u ovakvim korpama od prirodnog pruca. Pa srecno nam prolece. Odmah se lakse dise, pogotovu sto ja svoj materijal ispod snega tesko izvlacim ili velikim delom i ne uspem u tome. Samo zato ne volim sneg, jer mi se mesa u posao. Bas me zanima koja korpa vam se najvise dopada. Inace, da ponovim isti rad mozda priblizno, ali kopiju nema sanse da napravim sve i da hocu. Svaki rad je unikat za sebe, a i ne volim 2 puta istu stvar da pravim.

Voli vas vasa Pipi.

10 коментара:

  1. Košarica sa dvostrukom ručkom mi je najljepša! Baš je interesantna, a već je vidim punu jajčeka, pilića i zečića! Znaš što bi išlo u gornji krug? Jedno malo ukrasno jaje na traci :) Pipi, ne daj snijegu da te omete! Proljeće nam je i službeno tu, pa tko ga šiša ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Slažem se sa Majom,prva je stvarno fascinantna :))
    A sviđa mi se i par ovih na poslednjoj,ovih najmanjih :)

    Svaka čast za vredne ruke,divno je sve što napraviš!

    ОдговориИзбриши
  3. Meni su sve odlične. I sve bih brzo ispunila pisanicama. Bravo!

    ОдговориИзбриши
  4. Ideja od maja za prva kosarica sa ruckom je super. Meni se najvise svidjaju ove najmanje kosarice.

    ОдговориИзбриши
  5. meni je svaka posebna na svoj način... taman kad pomislim ova mi je fenomenalna, ugledam drugu pa tako svih deset! Da mi te samo vidjeti na djelu dok stvaraš...

    ОдговориИзбриши
  6. Sve su lepe. Ipak, korpica bez drške mi je najlepša.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман21. март 2010. 22:46

    Sve su prave Pipi...

    ОдговориИзбриши
  8. kako dobro, simpatično, igrivo. čeprav narediš tako zelo dovršeno, še vedno diši po izvornem, ročno narejenem... odlično. zapisano v srce.

    ОдговориИзбриши
  9. Pipi...pitam se kakve su ti ruke poslije ovih korpica?Pa ovo treba sve presavijati, provlačiti...Ja ti se divim...to mogu samo pravi zaljubljenici u pruće.
    Divne su ti korpice i već sam ih zamislila sa bojenim jajima, mašnicama, vještačkom travom...Uh obožavam ovakve korpice...

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala vam cure moje. Drago mi je da uspem da vas razveselim mojim radovima. Tanema i ja bih volela da mogu raditi u vasem prisustvu, svasta bih vam ja pokazivala svima vama, a verujem i vi meni.Phoenix moje ruke znaju ponekad da osete atentate, ali sve jedno brzo to prodje, kremice to brzo poprave, a i imam neku posebnu kozu, sve podnese. A ima i toga, navikle su se i one na grane, a i grane na njih.

    ОдговориИзбриши