"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 10. март 2010.

NJEGOVE SLIKE, AL MOJI RAMOVI


Ako malo bolje pogledate, slike su vam najverovatnije jako poznate. Pa kako i nebi, pa slike su veliki rad i trud naseg blogerskog druga http://graphite-drjackas.blogspot.com/ . Stvar je u tome sto sam ja izmislila ramove za te prelepe slike. Bas mi se dopada ovaj bambus i meni su ove slike sada u kompletu. Slike su kopije, ali se moj sin nije pobunio i takodje su mu se dopale, a jos vise u ovoj kombinaciji bambus ramova, tako da ih je rezervisao sve za svoj buduci studenski stan, koji mu sledi od avgusta ove godine. Ko zna, mozda jednog dana napravim jedan ram i za neki original ovog naseg fantasticnog slikara. Pogledajte malo njegove radove. Ja volim crno-belo odnosno grafite, ali i ostale slike su fantasticne (http://vremeplovac.blogspot.com/), odnosno ja sam bez reci. Uverite se sami. A to sto je on iz mog grada, pa ja se time takodje ponosim, a i nadam se da cemo se i upoznati jednog dana, iako u nasem gradu vlada politicka atmosfera i izbori samo sto su "izabrani", a vlast bice kakva nam bude, ja verujem da nam politika nece zasmetati pa iako mozda nismo glasali za iste politicare. Politika neka se bavi svojim poslovima, a mi cemo nasim.
Hvala nasem dragom slikaru cudesnih ruku, sto mi je dao dozvolu da koristim bas njegove slike za prezentaciju mojih ramova.

7 коментара:

  1. Pipi, baš su mi mrak ovi tvoji okviri! Pogledala sam blogove fotičnih i mogu samo reći - wow! Grafike su predobre!

    ОдговориИзбриши
  2. ajme, Pipistrela, koji ramovi! nadam se da se nećeš ljutiti ako posudim tvoju ideju! slike su prekrasne, ali tvoji ramovi su mi za deset!

    ОдговориИзбриши
  3. Hardver + softver = predivno
    Zbilja sjajno, slike su fantastične a njihovu lepotu ističe ram...Nije ni čudo kada kažu da ram daje izraz slici...Komplimenti za vredne ruke!!

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala vam cure. Samo izvoli Tanema, nista se ja ne ljutim, taman posla. Drago mi je da vam se dopada. Nas DrJackas je odlican slikar i nadam se da ce jednog dana neko to ozbiljno prepoznati. Takodje nasa Mojca je fantasticna. A i ja vam spremam malo iznenadjenje sto se slikanja tice. Trudim se.

    ОдговориИзбриши
  5. KOMPLIMENTI!!!svaka čast ramovi su odlični i zaista su se uklopili u slike!ko zna možda jednog dana neki od njih i završe u nekom Luvru budućnosti:)

    ОдговориИзбриши
  6. Lijepe grafike, lijepi ramovi...kad se udruže vrijedne ruke, čuda nastaju...Prelijepo...

    ОдговориИзбриши