"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 25. октобар 2010.



EINSTEIN






Moj omiljeni naucnik. Verujem da vam je poznato da je bio ozenjen Milevom Maric (kazu jaka je to zena bila). Pitanje sta bi bilo da se rodio u ovo nase doba. Jedno je sigurno, kuckao bi na kompjuteru, a mozda i svirao elektricnu gitaru. Jel da da mu dobro stoji. A ovo zauzima mesto na mom blogu zbog jedne drage osobe ALEXASNDRA EINSTEIN http://alex-einstein.blogspot.com/. Ove slikice sam maznula na njenom blogu (znam da se nece ljutiti). Jako mi je simpaticna i posebna osoba. Cesto se muvam po njenom blogu i uvek nadjem neceg interesantnog. Posebna je osoba, duhovita, zanimljiva, interesantna, puna znanja, simpaticna i pise interesantne clanke. Zahvaljujuci Albertu, pronasla sam Alexsandru.


 



A ove 2 fotke mi je ona poslala. Pise ona: za tvoj blog. Presvucena fotelja u cipku i obuceno drvo. Pa onda im je ovde mesto. Njena zelja je bila takva. Volim kad neko misli na mene i volim da mislim na ljude oko sebe. Pa eto ovo je takav jedan uzajamni gest. Draga Alexsandra hvala ti od srca. Zelim da nas ovo druzenje dugo, dugo prati.
Pipi

9 коментара:

  1. Fotelja je prekrasna!!!
    Hvala tebi na preporuci za lijep blog i krasnom postu.
    Moram ti se zahvaliit i na krasnom komentaru kojeg si mi ostavila na blogu.

    Velika pusa iz kišne i tmurne Rijeke.

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj post mi je razvedrio raspoloženje. Fotke su veoma duhovite.
    Pozdrav sa maglovite, hladne, kišne obale Dunava.

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post, i predivni mastoviti Aleksandrini radovi:)))

    ОдговориИзбриши
  4. Pipi moram priznati da zahvaljujuci tebi setam po AleXandrinom blogu i jako mi je zanimljiv i nekako specifican.Fotelja je extra.

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala Pipi, ulepšala si mi dan i ganula me do suza!Hvala Ti od srca!Zadovoljstvo je moje da pratim tvoj blog!

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala ti što si podijelila s nama Alexandrin blog koji ću svakako i više puta posjetiti, jer ono što se na tom blogu može pronaći vrijedno je divljenja...baš kao i ova fantastična fotelja!
    pusa

    ОдговориИзбриши
  7. Fotelja me osvojila "na prvu", predivna je... a tebi hvala na divnom postu, uživala sam čitajući.. i da, hvala ti što me redovito posjećuješ i bodriš:)))

    ОдговориИзбриши
  8. Draga Pipi, posjeti moj blog, imam........:)))))

    ОдговориИзбриши