"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 18. октобар 2010.





NESTO STARO-NOVO






Ove 2 vazne se zovu mama i kcer. Radjene su pre pola godine, ali veliku sam lose slikala, a malu i nisam, zaboravila sam priznajem, kao i jos mnoge moje radove. Slikanje aparatom mi je slaba strana, priznajem. Posetile su me moja prijateljica i njena kcer, a ovo su njihove vaznice, velika mamina, mala cerkina. Njena kcer zna da ja to nisam slikala i ona se sama potrudila i donela mi slike. Eto prilike da vam pokazem moje nove-stare radove.



Suncokrete mi je muz doneo. Dugo sam im se divila.




Slika u kombinaciji boje i pruca, ram od CD-a. Cvet se zove visibaba od pruca. U ovome sam nova.

Vasa Pipi.

12 коментара:

  1. prekrasni i jako interesantni radovi draga Pipistrela, sve pohvale!!!

    Pusa iz sunčane Rijeke.

    ОдговориИзбриши
  2. sve pohvale tvojim vrijednim rukama,draga pipi..bravo za novitet,slika je jako zanimljiva,neobicna...kissssssss!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Pipi, slika je nešto sasvim posebno. Nastavi u tom stilu, originalna si i maštovita, a Tvoje vredne i spretne ruke mogu puno toga da stvore.

    Topao pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Vrednice opet si napravila lepe stvarcice, ali suncokreti su moj favorit,jos u plavoj vazi.Gajila sam ih ovog leta u basti,pa sam bas uzivala u njihovoj lepoti.

    ОдговориИзбриши
  5. Vidiš, vidiš,postaješ sve kreativnija i očito je da svi oko tebe (naravno i ti sama) uživaju u tvojoj kreativnosti. Ova slika je početak nečega sasvim novog, čini mi se, i mislim da se trebaš ohrabriti i nastaviti u tom pravcu.
    Pozdrav od Jasne

    ОдговориИзбриши
  6. Vaze su lijepe, prepoznatljive s tvojim potpisom, a slika visibabe je odlicna, originalna, posebna, jako mi se dopada, bravo:)))
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  7. Draga Pipi, tvoje vaze i boce i sve što god radiš od pruća mi je jako interesantno i prekrasno, a slika od pruća...božeee...fantastično...samo tako nastavi i isprobavaj sve mogućnosti koje ti nudi pruće, jer ova slika je dokaz da ima puno načina na koji se može iskoristiti ono s čim voliš raditi!
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  8. Ciao Pipi :-)
    mi piace come hai interpretato questo lavoro sembra un bel quadro astratto , i frammenti di cd illuminano la cornice ...
    non ti preoccupare , vieni quando puoi , sei sembre la benvenuta , un bacione Mary

    ОдговориИзбриши
  9. hvala ti na prelijepom komentaru, velika pusa i pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala na posjeti, a i miris bora je stigao do mene, koji donosi ne samo jesen već i zimsku idilu sa snijegom. Pozdrav. Loredana.

    ОдговориИзбриши