"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 01. децембар 2010.STASINA KORPA


Ova korpa je prodata na izlozbi. Moj sin je obozavao, ali me je nagovorio da je prodam, nema vise gde da stavi stvari. Pravim mu neke druge stvarcice, pa ne znamo kuda cemo sa svim tim. Ova korpa slici cvetu koji je dobio ime male Stase i samim tim i nju zovem tako. Posebno mi je draga i dobro sam je prodala, a i kupila je jedna divna gospodja. 


I ovo je vec bilo izlozeno na zlozbi isto, nisam stigla da neke slike pronadjem i ubacim. Vama je i poznato da sam ja malo seprtlja sa tim slikama. A i razlog je to sto sam vredno radila i dala prioritet stvaranju, da bih mogla da imam sta pokazati na izlozbi. Tako i sada , zurim za sledecu, pa kako sta isceprkam, tako cu to vama prezentirati. Vaznice su veca 10-12 cm visine i precnika 6-7 cm, a mala je mini oko 3-4 cm , malecka, bas mala, ali slatka.
Vasa Pipi

10 коментара:

 1. Preslatke su Pipistrela!!!
  Pusa.

  ОдговориИзбриши
 2. Bravo lepo mamino čestitam, samo napred, jer napred se dalekop vidi i stigne, volim te iljubim tvoje vredne ruke tvoja majka:))

  ОдговориИзбриши
 3. Draga Pipi, zaista si bila vredna, svi su ti radovi preslatki, bravo:))
  Velika pusa, Biljana

  ОдговориИзбриши
 4. Volim male stvari i zato mi je ona najmanja vazica i najslađa!!!
  Prekrasno je sve što si napravila :)))

  ОдговориИзбриши
 5. A meni je najdraža ona prva Stašina, baš lijepo što je našla dobru vlasnicu.. A ove minijature su nevjerojatne, svaka čast na strpljenju!!

  ОдговориИзбриши
 6. Pipi - kraljica si minijaturnih košarica :) Bravo!!!

  ОдговориИзбриши
 7. Pipi zelim ti puuuno uspeha na izlozbi,da sve prodas i da pijemo kafu :-)

  ОдговориИзбриши
 8. draga Pipi,
  tvoje delo me vedno spomni na otroštvo... na vonj po lesu, šibju...
  bravo bravo za prodajo, se veselim s tabo. včasih je kakšno stvar kar težko dati iz rok, kajne? predvsem zate najbrž to velja, ker je res vsak izdelek čisto svoj, drugačen... krasen :)

  ОдговориИзбриши
 9. Pipi!!! Bravo,sve pohvale za svaki tvoj proizvod.Sve stvari su ti prelepe i vrlo je teško odlučiti se za jednu.Venci su ti Božansko lepi!!! Mada ja sam čisto opseden sa tvojim KORPAMA pogotovu kada su pune voča. Sve pohvale od mene,samo napred. MILE

  ОдговориИзбриши