"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

субота, 18. јун 2011.

MOJA MAMA SAMPION




Ovo je samo delic baste moje divne mame. Basta koju su napravili u centru grada u delu zapustenog gradilista. Jednog dana ce tu nici neka zgradurina, ali dotle, (a ko zna kada ce se oni odluciti da to odrade), moja mama je sa grupom komsija i grupom studenata sa fakulteta arhitekture napravila pravi bum. Ovde se vidi samo jedam mali delic, ali pravo su cudo zaista, bas kao u botanickoj basti. Fantasticno izgleda uzivo, a i jako lepo se druze. Akcija: povrce i cvece-umesto smece.

A OVO JE MOJE DELO ZA NAJBOLJU MAMU




E ovo je najlepse cvece koje sam ja napravila za moju mamu. 




A flasu sam joj poklonila pre skoro 2 godine, u prirodi je jos lepsa naravno. Bio je i red da u njoj bude i prelepo cvece.






I jedan divan osmeh jedne divne nase prijateljice koja je takodje dobila par cvetova. Ko moze da odoli ovako divnom iskrenom osmehu od srca. Zelim svima da vam struji ovakva divna pozitivna energija uz ovakve prijatelje i roditelje puni radosti, divnih osmeha, uz puno pozitivne energije.

A SAD  SLIKE

broj 1:  30 x 40

ovo ste videli ali sada ima ram
broj 2: 20x23

a
A ova je za mog sina uradjena, zapravo moj sin se je zaljubio u nju i ide u njegov stan.
broj 3: 46 x 46 

ova je mala, al mirise na "more" ;))
broj 4: 15x10

ova je broj 5: 40x20

Sve ramove je uradio pogodite ko?
Pa naravno moj dragi muz koji ima zlatne ruke. Jedino sto je slikano sve na brzaka, ali znate vec, imam jos toliko slika koje cekaju ramove, a imam i par slika koje cekaju zavrsetak, jer ja kad radim radim, al vi to vec znate. Uskoro cu vam pokazati ostale 6 koje doterujem, a i 3 koje su tek u samom pocetku, a imam i dve nove vazne, jednu novu flasu, al dolazi mi moj sin na vikend samo sto nije stigao, pa sad razumete vi to. Cmoka za sve i hvala vam sto me pratite i sto mi dajete tako puno energije.

Vasa Pipi

15 коментара:

  1. Jedan veliki cmok za tebe!
    Bašta me oduševila, pa cvetovi od pruća, za mamu, savršeni su, kad svenu oni iz bašte, imaće ove sa puno pozitivne energije, a tek slike, meni su sve savršene, sinko je dobro odabrao, i ja volim žuto, žuto je sunce-izvor života, a volim i cveće, pa su mi prva i poslednja posebne, samo zbog cveća.
    Srećen rad i uživaj u radu na ostalim slikama:)

    ОдговориИзбриши
  2. Pipi,ne znam što bih izdvojila ,da li mamu ,društvo i fantastični vrt;bocu i cvijet koji se savršeno uklopio s živom grančicom;slike ili pozitivu cijelog posta...5+ za cjelokupni dojam.

    p.s.žabac rek`o da se neće ljubit`

    ОдговориИзбриши
  3. Isssss....pa kako sam propustila ovaj prekokrasan post? Ne znam što bi prije gledala, tvoje slike u novim ramama (bravo za muža) ili pak ovo tvoje predivno cvijeće na nov način! Oduševljena sam viđenim! Jako mi se sviđa što si dodala lišće!
    Ne mogu skužit dal je jedan cvijet naslikan na vratima ili je samo slikan pred vratima..ako nije naslikan, razmisli o tome, odlično bi izgledalo!
    Boca je fantastična!Prva i zadnja slika su za pet...prelijepe!!!
    Cmokić

    ОдговориИзбриши
  4. Aha, nisam nšita propustila to je jedan post, prvo sam mislila da je post o maminoj novoj bašti, a ovo drugo da sam propustila vidjeti :)))
    Sve pohvale tv. mami za inicijativu, volju i realizaciju da umjesto smeća i nereda vlada cvijeće i red :))))

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман18. јун 2011. 11:22

    Prekrasne slike i radovi draga Pipi a vrt je divan,sreća je danasa imati nešto takvo.

    Pusa i hvala na lijepom komentaru:)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман18. јун 2011. 14:02

    Ja sam se zaljubila u bašću tvoje mame i u sliku broj 5. Ludo sam zaljubljena!!! Iskreno, još nigdje nisam vidjela tako lijepu bašću i zbilja mi se jako sviđa. Volim strašno neobične stvari. I oni tvoji cvjetovi za mamu su mi fenomenalni, ma ja uvijek kažem, kad se nešto radi s puno ljubavi ..onda iz toga isijava ljubav. Kao što mi tebi dajemo snage, tako i ti nama daješ snagu i naravno da te rado pratimo, samo je jedna jedina, neponovljiva Pipi!! Lijep pozdrav i pusa :))

    ОдговориИзбриши
  7. Kad neće nitko, ja ću prvo pohvaliti muža!! Mužu svaka ti čast na podršci svojoj dragoj Pipici, sigurna sam da ni ona ne bi imala ovako divnu inspiraciju ni energiju da nije Tebe:))
    Onda ću pohvaliti mamu, bravo mama, uh što bi se ona dobro slagala sa mojom mamom:))
    I na kraju da od srca pohvalim sve tvoje radove, u pravu si, ovo cvijeće je zaista prelijepo i izaziva osmijeh na licu:)) A slike... ne bi me iznenadilo da uskoro pročitam obavijest o nekoj izložbici...

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман18. јун 2011. 23:44

    Pa, hvala ti Pipi na tolikoj lepoti,sve je za deset plus...Ostala sam bez reci...Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман19. јун 2011. 00:07

    Mamina basta je divna,tako originalna i lepo osmisljena

    ОдговориИзбриши
  10. neverjetno, kakšno paleto ustvarjanja si spet predstavila... gorje, da bi morala izbrati, kaj se mi najbolj dopade, ker je nemogoče - vsaka stvar zase je posebna... kot je posebna tvoja ljubezen, ki jo deliš med svoje drage. lepo je to začutiti tudi takole, na daleč :)

    objemček,
    mojca

    ОдговориИзбриши
  11. Kasnim sa komentarom, ali nisam mogla propustiti ne pohvaliti ovoliko lijepih radova. Budi vrijedna i dalje. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  12. Vrt super izgleda (barem taj dio), pa je i poklon za mamu baš prikladan, a slike su super!

    ОдговориИзбриши
  13. Dobar naziv za blog.Stvarno imaš vrijedne ruke.Predivni radovi, sve mi se sviđa.

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Pipi,
    Zbog obaveza nisam bila u prilici da pratim blog. Ovaj post me oduševio! Pozdrav Tvojoj divnoj mami... Radovi su Ti fantastični. Samo nastavi, vidi se koliko ljubavi i radosti ima u Tvom radu.

    ОдговориИзбриши