"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 19. август 2011.


UBS BANKA SWISS

Svi su culi za Lugano u CH. Lugano je poznat po bogastvu i broju banaka u njemu i po lepoti naravno. Jedna od mocnijih banaka je UBS. Iskoristila sam motive da pohvalim svajcarski franak koji je na vrhu moci u zadnje vreme. Ovog puta jedna welcome ali vredna miliona. 


I jos jednom slikale smo se sve zajedno. Odlicna kolekcija, jedva cekamo da dobijemo drustvo.

Vasa Pipi6 коментара:

 1. Haha, znam po mom stambenom koliko ste popularni!! U stvari, odlična ideja, mogla bih i ja napraviti jednu sličnu s oznakom švicarskog franka... nek se zna:))

  ОдговориИзбриши
 2. Nek se zna i jaću jedne preporučiti u valuti švicarca.Ideja je bolno dobra :))

  ОдговориИзбриши
 3. Hahaha...ma ja neću praviti ništa s oznakom švicarca, iz solidarnosti prema mnogobrojnima koji imaju kredite u njima. Ali je super ideja!!! Puuusa :)))

  ОдговориИзбриши
 4. Preslatki su ovi znakovi dobrodošlice! Mislim da nikad prije nisam nešto slično vidjela i ideja je za 10, a kad se skućim, morat ću si jedan takav znakić pribaviti.. Švicarski franak nije na hvalu jer se preumislio i sad svi koji imaju kreditiće pate i lude..

  ОдговориИзбриши
 5. Draga Pipi, ponudi ti ovaj welcome znak banki, da ga daju velikim klijentima kao poklon prezentacije. Ja imam kredit u svicarcu, tako da mi ni malo nije drago njegovo skakanje u visine:-)
  Pusa

  ОдговориИзбриши
 6. lajkam Biljanin komentar :)))
  Super osmišljeno i napravljeno! Tri put hura za Pipi!!!
  Pusa

  ОдговориИзбриши