"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

недеља, 29. јануар 2012.

PIPINO SRCE

Svuda na blogovima nailazim na srca. Jedna posebna dusa koja je rekordna u srcima je nasa Sanja. Tu je i nasa Melanzana i  nasa Karmen koje sire ovo raspolozenje srece i ljubavi u nama i zato sam resila da predstavim njihove blogove, mada ih uglavnom veliki broj vas poznaje, ali i istina da ta ljubav je mnogo sirija  od svih vas oko mene, nego sto vam mogu pokazati trenutno sad ovde, ali eto neka nam budu odabranice, jer su zaista sve srckane sa tim njihovim srcima. Znam da razumete da svako daje po koju posebnost i da ste mi sve na svoj nacin posebne, ali poenta ovog posta je da vam kroz njihova srca pokazem i moja srca, koja sam jos pre nekoliko nedelja napravila..cini mi se pre Bozica jos , a nikako da dodju na red. Istina je jedna... prepuna sam radova, sta cu...

ZATO UZIVAJTE:


aktuelno srce za moja ulazna vrata, ispleteno metodom pletenja kikice u kosi, od pruca iz prorode i modelirano u srce. Dodaci su jasni...


ah..moje srce koje nisam bila u stanju da prodam..zadrzala sam ga. Sve je od pruca iz prirose, sem crvene mrezice ( Sanjice mrezica je od mandarini..hehhehe  ;)  ) i perlica u sredini.


Ah..ovo moje srce sam vam vec pokazala... zivi vec vise od pola godine na Siciliji. Morala sam da ga se prisetim. Opet pruce iz prirode.


A ovo je carobno pastelno pismo ljubavi pisano celom svetu (mislim da sam vam ga pokazala, ali je vreme srca sad, a naslo je i svog gospodara) . Od sada ce ga cuvati jedna meni draga osoba u njenoj kuci. Slika  daje posebnu energiju i verujem da ce i njoj dati posebnost, ubedjena sam u to.


I za kraj i jedno novcano srce, da nam novac ulazi sa srcem u zivot i uvek ga imamo i previse.

Zelim vam jedan caroban dan i budite mi svi carobni i kreativni. Kod mene je pao caroban sneg.

Vasa carobna Pipi.



16 коментара:

  1. Bas ti zavidim na snijegu, ali ti imas tvoja predivna, carobna srca koja te griju:-) pusa

    ОдговориИзбриши
  2. Predivna su ova tvoja srca, a post stvarno odiše ljubavlju. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Kažu da će i u nas snijeg, čekamo ga malo za gušt, a i valjda će nastati koji čarobni rad za srce i dušu! Srca su lijepa, svako na svoj način, a ovo zadnje haha svima nam treba!

    ОдговориИзбриши
  4. Ma šta reći, srca su čarobna!!!! :)))

    ОдговориИзбриши
  5. E da znaš da i jesi čarobna! Iako samu sebe koji put iznenadim i zapitam se kad sam uopće stigla nešto napraviti, ipak tebe ne mogu nadmašiti...svestrana i uvijek vrijedna, a to vjerojatno proizlazi iz dubine srca i želje da se izrazimo kroz svoje radove i na taj način se osjećamo ispunjeno i sretno :)))
    Hvala za link, a tvoja srca su najposebnija...svako na svoj način lijepo...zapelo mi za oko srce isprepleteno od pruća koje živi na Siciliji, a koje si tako vješto oblikovala i dok ga gledam mogu ući unutra i biti u nekom drugom svijetu...dobro da si me preduhitrila i rekla da je mrežica od mandarina ispod ruže :)))
    Pastel si odlično naslikala, pozadina me podsjeća na kartu u koju si ucrtala puteve ljubavi!
    Srce u obliku novčanice bio bi odličan poklon za vjenčanja i tsl....a kako se to radi? Morat ćeš nam pokazati u jednom od idućih postova!
    Snijeg...volim ga gledati kako pada ali samo kad ne moram izlaziti iz kuće, inače iš iš...ne želim ga :))))
    pusa

    ОдговориИзбриши
  6. Dugo, dugo me nije bilo na svom i na vasim divnim blogovima, vidim da se doosta radilo! Kad god posetim tvoj blog i vidim mnostvo prelepih radova, pitam se- koliko traje dan u Svajcarskoj?! :) 'Srcomanija' se siri i to je odlicno! :) Moj favorit je drugo od gore, ima neku posebnu draz. Puno pozdrava za tebe, nastavi u ovom ritmu!

    ОдговориИзбриши
  7. Pozdrav u obliku srca ti šalje, hvala na posjeti, veliki pospani mijau ti šelja, koja ovih dana zbog bure samo promoli nos i eto je opet u svom "zimovalištu"=fotelja pored radijatora. Loredana

    ОдговориИзбриши
  8. Pa ti draga moja stvaraš prava mala čuda.
    Jednom riječju..prekrasnoooo!!!!

    ОдговориИзбриши
  9. Srce novcanica nije moj rad, nazalost svih nas... ali mozda ako se potrudimo i uspemo da ga napravimo, nisam jos probala. Zao mi je sto nisam preciznije objasnila.. Hvala svima na lepim komentarima..pusa za sve vas...

    ОдговориИзбриши
  10. E pa draga stvarno su ti čarobna i srca i ti. Ne mogu se nikako odlučiti za jedno ali znam da takva još nisam vidjela na blogovima. Put tebe kroz snijeg se probija jedan mali paketić. Rekli su mi da stiže za 10 dana. Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  11. Ja bih rado mijenjala sva novčana srca za ono sicilijansko... joj kako je dobrooooo!!!
    Nadam se da nisi ostala zametena u snijegu:))

    ОдговориИзбриши