"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 4. јануар 2012.


SVIMA SRECNA NOVA OVA 2012

PASTELI, PASTELI




















 Ovo moje umece da stvaram, je viskog kvaliteta i vidi se iz uradjenog. 
HVALA SVIMA KOJI ME HVALE PA I ONIMA KOJI ME KUDE..JA SAM VELIKI UMETNIK I TACKA! Jako sam ponosna sa svoje radove.
 Dobila sam i velike pohvale od velikih slikara! Onda tek ide sve od ruke...evo dokaza...samo ljubav dozvoljava sve i ja volim celi svet.


I za kraj jedna kombinacija, moja mama je uradila jedan dobar deo slike , pa sam joj pomogla i zavrsila, malo doterala...ali tresnja pada ispod tresnje, kazem ja mora da ima to ono mocni deo duse, a ona ga ima....... Sve u svemu ispala je posebna na kraju..

Voli vas vasa Pipi!

11 коментара:

  1. Šta te briga šta ko misli, najvažnije je da ti voliš da radiš i da te to čini srećnom.
    A oni nek' se pokriju ušima!

    ОдговориИзбриши
  2. bas tako.... hhehehheh...mogu da mi pljunu pod prozor da mi se klizaju kokoske, a moje ruke i moj um rade samo za mene...hehheh
    hvala cure moje...

    ОдговориИзбриши
  3. Kad sam otvorila post, iako sama u sobi, uzviknula sam:Jao, što su joj lepi!
    Cvetići, brodići, duša ti lepa!

    ОдговориИзбриши
  4. Ti JESI umetnik, to je cinjenica.Ne razumem se u slikanje, ali znam sta je lepo.Razumem se u talenat i znam koliko on znaci, ma koji vid umetnosti da je u pitanju, jer sam zavrsila muzicku skolu, odsek klavir i solo pevanje i gledala kako se muce i koliko truda su ulozili manje talentovani ucenici kako bi koliko-toliko dostigli one sa vise talenta.Tako da ZNAM da je talenat u umetnosti kljucna stvar, a ucenje i vezbanje samo poboljsavaju to sto vec u nekome postoji.Kod nas se kaze- za losim konjem se dize prasina, a za dobrim jos veca.Ne obaziri se, moraju svoje komplekse da lece i to je to.Slike su predivne, oosvezavaju, razveseljavaju, odisu zivotom.

    ОдговориИзбриши
  5. Sto kaze Nena :"dusa ti lepa",tvoje slike prikazuju tvoju dusu,ono sto jesi. Prelepe su! I sama sam iskusila ono o cemu si pisala,jer sam i ja umetnik bez te skole,umetnk u dusi,i dosta puta sam nailazila na neodobravanje okoline,i znas sta?! Ko ih sisa. Eto tako,mi znamo sta smo i ko smo i ne treba mi nicije misljenje da bih znala sebe iznutra,jel da?! Srecna ti Nova godina i neka ti donese sve sto pozelis! Radmila

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Pipi, na pocetku- neka ti je srecna i vesela Nova godina! :) Tvoji pasteli su me blago receno- ostavili bez teksta. Mislim da je bez obzira na iskustvo i obrazovanje, lepota samo u ocima posmatraca, pa je na tu temu suvisno polemisati. Veruj u sebe, kao i do sada i budi nam i dalje ovako vredna i optimisticna! :) Saljem ti puno pozdrava!

    ОдговориИзбриши
  7. Draga Pipi, mislim da nije vrijedno komentirati one što žele da umanje tvoj talenat...
    Ja ti mogu samo reći:"Bravo majstorice, kapa dole"

    Neka ti je sretna 2012 god....tebi i tvojoj obitelji.Budi mi zdrava i vesela, optimista kao i do sada što si bila...
    Šaljem ti jednu veliku pusu...

    ОдговориИзбриши
  8. Divne slike, svaka posebna na svoj način i očito je da imaš dar da svoje emocije ovjekovječiš slikajući! Bravo Pipi!

    ОдговориИзбриши
  9. Ti si naj naj umetnica ljubi te majka , pusti ti neka misle ko šta hoče jer to svako priča o sebi i svoju priču, a ti budi to što jesi i što sam te ja rodila i samo napred ne osfrči se na abrove.. Ne okreči se sine( kčeri)..

    ОдговориИзбриши