"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

уторак, 27. новембар 2012.


IZLOZBA

Dragi Blogeri, Dragi Prijatelji,

dugo me nije bilo. Mozete pogoditi zasto.
Pogledajte slike i sve ce vam biti jasno.



Dragi prijatelji, ovo je druga u nizu otvorena samostalna izlozba i otvaram trecu u januaru. Krenulo je na sve strane..spremam se za jos nekoliko narednih izlozbi u Italiji i Svajcarskoj.. Postala sam i poznata i trazena slikarka. 
Spojila sam dobro i korisno u meni i napravila cuda koja sam i obecavala sve vreme.
Meni je bolest rak postao veliki prijatelj i doneo mi je veliko dobro zato sto sam ga mudro nadmudrivala i bila okrenuta ljubavi i pozitivnosti i danas zivim po tim principima. Moc je u nama.

Voli vas vasa umetnica Pipi.

16 коментара:

  1. Draga Pipi, da ti i ovde čestitam na sjajnoj izložbi i raspoloženju koje je vladalo na otvaranju... Bio je to divan skup umetnika, bilo je neuobičajeno otvaranje (sa pevanjem i recitovanjem) ali je ono najupečatljivije bilo da su tvoje slike zračile sa zidova onom znanom, pozitivnom energijom koju smo imali prilike da viđamo i ovde na blogu...
    Srećno, draga, u tvom slikarskom pohodu na Evropu. I dalje!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Todora, bez tebe izlozba ne bi bila ista. Hvala ti na tvom divnom osmehu i divnoj podrsci. Ti si jedno veliko srce.

      Избриши
  2. Kako je lijepo ponovno čitati što se s tobom događa!! Pogotovo ovako lijepe vijesti na kojima ti od sveg srca čestitam!
    Veselim se zajedno s tobom i šaljem ti jedan veeliki zagrljaj podrške:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako je lepo videti vas opet. Hvala draga Eda...Andjele nas. I ja saljem veliki zagrljaj i hvala.

      Избриши
  3. Jako je lijepo vidjeti ove tvoje divne trenutke i velike životne događaje! Uživaj u svojoj pozitivnoj energiji i sretno dalje!!!!Velika podrška i od mene uz sve čestitke i želje za budućim uspješnim radovima i izložbama:)))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jako je lepo videti vas ovde oko mene i videti da me niste zaboravili, iako sam bila odsutna. Morala sam da sebe upravljam maksimalno, bez emocija, da bih uspela... a i blog sam nesto zeznula i nisam imala ni vremena da ga uredim..slabo se i razumem, pa jedva sam se snasla pre neki dan..najvise mi je bilo vremenski neizvodljivo. Organizovati izlozbe, a predhodno slikati i pripremiti sve, nije mala stvar, a ja sam cak 3 uredila i sada ugovaram jos 3 u narednoj godini. Naprotiv veliki je to posao. Hvala svima. Hvala Sonaj.

      Избриши
  4. Ja samo mislim da sve ljepo što ti se sad dešava i zaslužuješ,želim ti svu sreću i da budeš uvjek tako vesela i puna energije.

    ОдговориИзбриши
  5. Čestitam ti draga moja, što si takva kakva jesi i svima nama primer i uzor.
    Zahvaljujem ti na ljubavi koju nam nesebično pružaš.
    Hvala ti za divnu izložbu, sjajno raspoloženje, eksploziju energije, prijatnu atmosveru.
    Želim ti još puno uspeha i izložbi, želim ti da ti sunce sija svaki dan i da te grli.
    Hvala i puno te volim.
    Sve je do nas :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala tebi, to jest vama. Vi ste sjajna podrska i dajem sve od sebe da i ja budem to vama. Samo napred. Bravo za nas.. Hvala ti na svemu sto si ucinila za mene. Ti si sjajna dusa i sjajna energija. samo napred. Volim vas... ljub...

      Избриши
  6. Cestitam draga Pipi od srca, samo naprijed!:-)) pusa

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Bilja...hvalaaaaaaa...bez tebe bi moj svet bio pomalo siromasan i tuzan. Hvala ti sto postojis sa svim tvojim cveticima, koji me uvek jako razvesele.. Ljubbb..

      Избриши
  7. Baš mi je drago zbog tebe, čestitam draga Pipi!!!!
    Želim ti još puuuuunoooo... izložbi.
    Ćao.

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala Duso draga. Tvoaj energija me uvek dize u nebesa. Sjajna si i ti umetnica ( tvoej umece i kreacije su mi uvek posebne) i zahvalna sam ti na svakom postu koji napravis. Puno mi znacis.. Ljubbb...

    ОдговориИзбриши