"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 29. јануар 2010.

MOJI NOVI RADOVI

Flasa od mesanih grana.
Odsetala sam malo u prirodu, mada je dosta hladno i nije bas najsladje, ali moji radovi su jaci od zime. A da ste me samo videli kako sa rukavicama berem grane, neko bi rekao da sam luda. Volim moje grane i tacka. A da sam nasla i neke prirodne novine, neki radovi ce tek doci. Priroda je cudo, uvek me iznenadi. Al nije ovo sve, ova flasa ide u kompletu, pa vidite sad ovo:
Ovo je jedna velika tegla, koju sam dobila od prijateljice i kaze da je u njoj bilo sira nekog u ulju. Zapravo, dobila sam par ovakvih tegli i videcemo sta ce biti sa drugim teglama, ali ova je uradjena ovako, mada razmisljam da odsecem ove crvene grane sto vise na gore. Videcu. Da, sto je vise gledam, sigurna sam da cu je malo doterati. Znaci ovo nek bude nedovrseni rad. A ide u kombinaciji sa flasom ovako:


Moze da se koristi i bez flase. Mogu da stavim svecu unutra, garant daje ludi ambijent. Bas sam zadovoljna. Nadam se da se i vama dopada. Kad odrezem ove gornje grancice, slikacu je da vam pokazem kako izgleda, ako mi je usput neko ne pokupi. Vec su mi nekoliko radova otisli bez slikanja.
Vasa Pipi.


11 коментара:

  1. česa vsega se ti ne lotiš? kako zanimivo... neverjetno, koliko možnosti ponuja narava in ko začneš še ti prepletati vzorčke... krasno.

    ОдговориИзбриши
  2. znala sam da te zbog vrednog rada nema.ovo je mnogo,mnogo dobro.toliko toga nam priroda pruza treba samo da primetimo pored čega prolazimo.tebi svakako to ne može da promakne.divno će izgledati i sa svećom,to je sigurno.

    ОдговориИзбриши
  3. E, o izradi ovih čarolija nemama blagoga pojma - svaka čast!

    ОдговориИзбриши
  4. super mi je ova velika posuduca. ja bi je koristila kao svjecnak.
    uvjek sa zadovoljstvo cekam svaki tvoj novi rad

    ОдговориИзбриши
  5. fenomenalno! mene ova tvoja remek djela oduševljavaju! i baš mi je simpatično što koristiš tanje grane, nekako mi to djeluje kao špaga ili nešto tako, ali opet s onim posebnim štihom drveta... ma ne znam objasniti, samo znam da mi je posebno i prekrasno!

    ОдговориИзбриши
  6. Prelepo je. Jedva čekam da i ja probam nešto tako. Hvala ti puno na nagradi, jako si me obradovala.

    ОдговориИзбриши
  7. Uh, super! Jako dobro izgleda. S granama još nisam radila, i upravo me lovi želja :)

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala, hvala, od srca vam hvala. Tako mi je drago da vam se dopada i da vam je izazov. Sve se moze kad se hoce, ponekad je malo i naporno, ali ljubav je tako jaka, jaca od svega. Bas sam u nekom kreativnom statusu, ne stignem ni da spavam kako treba. Ima toliko mogucnosti i ideje su ogromne. Jedva cekam da vam pokazem sledece kreacije.Pusa za sve vas.

    ОдговориИзбриши
  9. Pipiii,pa ti si bila vredna.Lepe su ti ove carolije,rekoh da si prava sumska vila.Bas me zanima kakva je ta tvoja suma?

    ОдговориИзбриши
  10. stvarno prekrasno. vidi da znaš da iskoristiš svaku sitnicu koju nađeš :-)

    ОдговориИзбриши
  11. Kako sad tek ovo vidjeh?????...Puno blogova pratim i jednostavno promakne.
    Super kao i uvijek. Mislim da ti ustvari ne znaš ni napraviti loše.
    LP

    ОдговориИзбриши