"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 2. август 2010.


MOJA PRVA KUTIJICA







ovako izgleda unutra kada se otvori








Jednom sam vam najavila iznenadjenje i evo ga napokon. Nesto sasvim drugo. A za ovo ste vi krvivci, jer cesto masete nekim kutijicama, pa sam se primila.




Obicna kutijica u kojoj je bila neka krema za lice. Velicina 20 cm sa 15 cm, odprilike. Kutijica od belog kartona, ispisana i u njoj su bile tubice sa kremom. Mogu staviti u njoj svoj nakit ,mada je moj sin rekao da hoce on da je uzme za sebe. Videcemo. Sve sto mu se dopada moze da prisvoji, naravno. Prvo sam lepila salvetice na njoj. Htela sam da isprobam decopage tehniku, ali ja sam takva stvorena, samo na svoju ruku i na svoj nacin i na kraju sam nekim starim tempernim bojama je pretvorila u ovo sto vidite. Radila sam je u periodu od 2 meseca, naravno malo radim i pustim.Sta cu, takva sam. Ne mogu da radim neke planirane stvari tek tako.A ponekad radim i ne disem, ne umem da stanem. Uglavnom sam neisplanirana, ali dosta postignem. To se kaze Pipina posla.Cudna Pipi.

8 коментара:

  1. Interesantna kutijica, smo šteta što su fotke malo mutne. Bravoo, samo tako nastavi dalje!
    Lp

    ОдговориИзбриши
  2. Prava mala riznica - baš pogodna za sitnice koje živit znače, stavljena na neku komodu da je uvek u vidnom polju....Šteta što su pisma izašla iz "mode" inače bi se mogla u njoj čuvati.Zbilja lepo i jednostavno a nadasve svrsishodno...

    ОдговориИзбриши
  3. Hellou Pipi,inovacije i istrazivanja.Dobro ti ide.Bravo.Kad pijemo kafu,jedva cekam.Kissss

    ОдговориИзбриши
  4. čudna, da si? haha, smo vse po malem, veš.. upam, da ne zameri katera od ustvarjalk, ma v glavnem je tako, da majčkeno gledamo iz običajnih okvirjev, in prav je tako, kajne? :))

    škatlica je zelo zelo posebna. bravo.

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala cure. Zondra ja nisam spretna u slikanju, nazalost. mozda jednom postanem. I vremena se ima malo, pa to kao ono kad stignem,kako stignem, pa uglavnom uvek zavrsim sa slikanjem uvece. Znam to nije dobro, ali sta cu. Imam vecih briga sada, ali nekako uspem da spakujem i ove malenkosti i koliko toliko vam ih pokazem. Hvala vam na podrsci i ljubim vas sve. Zondra jos i ovo, nikako ne uspevam da upravljam tvojim blogom nazalost. Izgleda da moji komjuteri su jako slabi za tako vekike postove. Najverovatnije su u pitanju slike koje imaju dosta tezine, a ima ih puno. Ili nisam pametna sta, ali to mi se dogadja kod tebe i jos kod jedne, sve ostalo ide. Videcemo sa vremenom, ali od onoga sto uspem da vidim, imas jako bogat i dobar blog i strasno patim sto je tako. PUSA

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Pipice, kutijica mi se jako sviđa. Vrlo je neobična i jedinstvena :-)

    A što se tiče tvog rada, smatram da je tako bolje. Kad ne osećaš da trebaš da radiš, ti stani. Inspiracija sama kaže kad treba.
    Mali savet od dušice ;-)

    Veliki pozdrav :-*

    ОдговориИзбриши
  7. Bravo Pipistrela, odlicna kutijica, ne mogu vjerovati da ti je prva, bravo:))
    Pusa

    ОдговориИзбриши