"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 13. август 2010.


SUNCOKRET





Zar vam ove dve slike ne lice jedna na drugu??? O ovoj devojcici sam pisala ranije jednom. Mnogi od vas su culi i poznaju slucaj. Ja sam vezana za nju duze vremena. Moje zelje su uvek iste, da je vidim sto pre opet ovako veselu kao ovde na slici. Znam da mozda me ne razumete. Potrudite se samo da shvatite da ona zasluzuje podrsku svih nas. Kamo srece da sam neke stvari poznavala ranije,ali nikad nije kasno ni za sta. Znam da u ovim trenucima ne mogu da vam objasnim ovo moje ponasanje, ali za to sve ima vremena, sada je najbitnije da ona se vrati u normalu medju nama. Jedino sta mozete da uradite je da napisete jednu molbu njoj na njenom blogu  ( http://stasamihic.blogspot.com/ ). Verujte nije tesko i nemojmo biti NOJEVI ( u prevodu :stavimo glavu u pesak i nista ne vidimo. Oprostite na ovom izrazu). Shvaticete mnogi od vas jednog dana sta ste ucinili i bicete ponosni na sebe same. Jedan kratki komentar sa par reci molitve, vere, podrske... svako na svoj nacin moze mnogo. Njeni roditelji su divni jaki ljudi i oni zasluzuju tu nasu podrsku. MISLIM DA NE TRAZIM PUNO!!!!MOLIM VAS OD SRCA SVE, NEMOJTE OVO ODBACITI. BOLESTI SU IZLECIVE,JA SAM DOKAZ ZA TO. POMOGNIMO STASI SA PAR ISKRENIH ZELJA OD SRCA, NECE NAM BITI ZAO.

Vi znate da je vasa Pipi cudo. Postanite sa mnom zajedno i vi  veliko cudo, jer uglavnom ste svi vi ovde zaista cudo i sada je momenat da to i dokazemo. Napisite i vi ovakov slican post slobodno, prenestite dalje slobodno ako se osecate isto kao ja. Stasi i njenim roditeljima ovo mnogo znaci, verujte.
Hvala vam na razumevanju.
Voli vas vasa Pipi.

7 коментара:

  1. Sva podrška malenoj, želim joj sve dobro na svijetu a tebi hvala na ovakvoj dirljivoj priči i inicijativi da pokreneš nešto dobro za nju i njenu obitelj.
    Pusa!

    ОдговориИзбриши
  2. Deca su kao suncokret - uvek se okreću suncu i novom životu....nadam se da će i ova malena Staša biti obasjana suncem i novim životom ispunjenim igrom sa vršnjacima....

    ОдговориИзбриши
  3. Divno, Pipi!
    Molimo se Bogu da nam ostavi Stašu sa nama!

    ОдговориИзбриши
  4. Jako lijepa gesta od tebe...ti si dobra duša koja želi pomoći...naravno ostavila sam komentar podrške dragoj djevojčici i želim joj da se oporavi i uživa u životu ;(

    ОдговориИзбриши
  5. Verujte u vase dobre reci, napisane od vas licno. Nemojte ni u jednom trenutku sumnjati u cuda i u njihovo cudovitno dejstvo. Ja sam dokaz niz cuda. Funkcionise 1000 %. Stasa ce ozdraviti sa nasim pozitivnim podsvesnim delovanjem. Tu sam da pomognem svakome ko se nalazi u poteskocama bilo kakve prirode, mojim savetima. Vera u dobro i ostvarivo je 1000 % resenje i zato verujemo da ce Stasa svakog momenta ustati iz kreveta. To je jako hrabra devojcica i zasluzuje nasu pozitivnu podrsku.
    Hvala vam od srca i slobodno, bez ustrucavanja napisite par magicnih reci na njenom blogu, pomognite mi da postane jos jedno cudo sveta. Znam da vi to mozete.
    Hvala Sanja, Nena, Alexasnda i Zondra spadate u deo mojih cuda. Osecam da vas ima jos mnogo, samo se oslobodite i usudite slobodno. Jako je jednostavno, a jako je efikasno i ne bih ovde gubila vreme da nije tako. Ja imam velikih razloga da mislim ovako, verujte u mene. Draga Stasa ja znam da ti ovo sve osecas, hajde pozuri malo, ljubim te, ja se molim za tebe. I molim se za jos jednu divnu osobu, moju dragu Bilju, ona to zna, ona to moze. Boze ostavri nam nase molbe, one postaju stvarnost.

    ОдговориИзбриши
  6. Verujemo Pipi u Stasino ozdrvljenje...Bog ce cuti nase molitve i uslisiti ih... Verujemo u Stasu...
    Vila...

    ОдговориИзбриши
  7. Evo, jedne slatke nagradice i zanimacije za tebe na mom blogu<3

    ОдговориИзбриши