"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

уторак, 23. новембар 2010.

IDEMO DALJE

  PROHUJALO SA VIHOROM.... 
  ove radove mozemo jos samo gledati na slikama, ili direktno kod njihovih vlasnika. Kugla sa ruzama i masnom. Nesto malo drugacije. Ideje samo naviru, da mi je sada bar 6-ro ruku. Ovo su Zondrina posla, pa Jasnina, pa Sanjina.... a sta tek spremaju Eda, Mare, Biljana i t.d. Namami me i ne mogu nocu ni da spavam.CCCCCCCCCCCCCccccccccccccccccc Prodata je i ova, ostavljena mi je za izlozbu u subotu i onda ciao, ciao bella.

Bice cvetna i sarena izlozba. Rukice gore, stisnite palceve.

Vasa Pipi

7 коментара:

 1. Meni je ona mala kuglica s crvenom mašnicom najljepša od svega!

  ОдговориИзбриши
 2. Ajme, ajmeeee...možda ti ipak imaš šest ruku!!!
  Kad si stigla isplesti sve ove unikatne kreacije?
  Zadivila si me svojim novim idejama, a tek one koje čuče u tvojoj glavi i čekaju da izađu na vidjelo!? Stvaraj i dalje jer odlično ti ide!
  Uh, baš zavidim novim vlasnicima!!!
  Kugla s ružom i mašnom je ono što ovih dana stalno tražim po webu i želim znati kako se to radi!!! Znam kak se radi sa špagom, ali sa šibom - to nikako ne mogu dokučiti! Pliz...daj jedan tutorijal ili natuknice :)))
  Tamna boca na kojoj si dala mašti na volju i koje uskoro ide papa, oduzela mi je dah!
  Al, to nije sve, ono što mi je najljepše od svega su tvoji cvjetovi od šibe!!! Draga Pipi - veliki pljesak za tebe!!!

  ОдговориИзбриши
 3. Moje rukice su gore i palcevi su stisnuti, a radovi su ti Wow!!! Jedan ljepsi od drugoga, svaka ti cast,imas zlatne ruke draga:)))
  Bravo, bravo, saljem ti veliku pusu

  ОдговориИзбриши
 4. Pa dugo se nisam javljao na ovom blogu...sve iz straha da se jedno jutro ne probudim sav ispleten u nekom prucu. Valjda necu, ali ko zna jer ipak ja je najbolje poznajem.

  ОдговориИзбриши
 5. Hahaha, prvo sam mislila pohvaliti sve radove odreda, genijalno, a onda ugledam komentar muža... pa se smijem i smijem, pa čovjek izgleda strepi s razlogom:))

  ОдговориИзбриши