"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

недеља, 5. децембар 2010.


DRUGA IZLOZBA






















Koliko, toliko, trudila sam se da naslikam prizor, ali ja sam takav tip, kada su klijenti u pitanju oni su na prvom mestu. Tako sam puno pricala, prezentirala, objasnjavala i dobila sam ponudu za jedno radno mesto od februara na dalje: uciteljica rucnih radova. Naravno da sam prihvatila da odem na razgovor. Nadam se da cu uspeti da sve upakujem. Ma hocu sigurno, nisam ja djabe Pipi. Pa pozdrav od vase Pipi, opet sam u guzvi. A vi mi pisite komentare, dajte savete, sta bi menjali, sta vi mislite, slobodno, ja sam osoba koja sve saslusa i nikad se ni za sta ne ljuti, ustvari iz diskusija se ucim. Veliki deo ovoga sam prodala, skoro da mi nije nista ostalo, osim flasa, njih slabo sada gledaju.

15 коментара:

  1. Cestitam draga na izlozbi, lijepo si sve postavila i aranzirala, a tvoji radovi govore sami za sebe.
    Bas me raduje, da si dobila ponudu za posao ( i to da radis ono sto volis) fantasticno, ne moze bolje:)
    Naravno da ces uspjeti, uopce ne sumnjam u to.
    Sretno!!!!!!
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  2. S uživanjem sam pregledala sve ove fotografije i odlične su, ne fotografije, nego tvoji radovi. Baš ima svega i svačega, sve je tako s ukusom napravljeno, rekla bih: ni premalo, ni previše, nego baš kako treba.
    A ovaj posao- pa to je san snova!

    ОдговориИзбриши
  3. Ooooooo, kolko prekrasnih slika!!! Kolko prekrasnih radova!!! Bila si jako vrijedna i maštovita u izradi! Sve za +5 :)))
    To što si veći dio prodala govori o tome da tvoje radove ljudi vole i cijene što radiš...zato ništa ne trebaš mijenjati, samo trebaš imati stalno nove ideje koje će privući i veći broj kupaca...sa srećom na novom poslu koji još k tome voliš...super!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Eto sve si prodala znači da se ljudima svidjelo,gdje češ boljeg komplimenta i pohvale,bravo!
    Sve je prelijepo i zanimljivo,drugačije od drugih.
    Pusa.

    ОдговориИзбриши
  5. Pipi, savet je ovaj: samo slušaj svoje srce koje zna da zapovedi pravu stvar tvojim rukama, u kojima i boje, i oblici i materijali postaju najponiznije sluge... Divni su radovi!

    ОдговориИзбриши
  6. Bravo zlato mamino, ti si mamin fenomen, ljubi mama tvoje ruke.Samo napred pogled u napred se daleko stigne.Čestitam veoma si lepo izložila svaka čast...

    ОдговориИзбриши
  7. draga moja najprije da ti čestitam na izložbi i to drugoj:)).....baš mi je drago i radujem se da si otvorila neke nove životne puteve:))...
    a nimalo me ne čudi da si većinu toga i prodala,sve izgleda predobro,drugačije i jako pipijevsko:))....naravno oni tamo još ne znaju za pipijevske oznake ali ubrzo bi se moglo tražiti nešto by pipi:)......od srca ti želim da uspiješ,želim ti ugodan i konstruktivan razgovor za posao....držim palčeve:)...
    do tada pusa iz (opet) kišne rijeke:)))
    M...

    ОдговориИзбриши
  8. Gledam ove divne, originalne radove s velikim osobnim stilom, prekrasno ukomponirane u izložbenu priču, a iza njih vidim jednu divnu, hrabru i upornu ženu kojoj čestitam od srca i želim joj da ispuni svoje snove... bravo, draga Pipi, samo naprijed!!

    ОдговориИзбриши
  9. Sve ti je prekrasno!!!! To mi se sve strašno sviđa....i da si bliže,ja bi većinu kupila.Baš su po mom ukusu.

    ОдговориИзбриши
  10. Wow,koliko toga,ali opet,kugle i zvijezede me opijaju kao dobro vino!

    ОдговориИзбриши
  11. Čestitam Pipi!
    Divim se Tvom radu. Sve najlepše želje i uspeh u budućem poslu.

    Veliki pozdrav,

    Nadica

    ОдговориИзбриши
  12. Kakva divna izložba, prelepi i bogati radovi, svaka čast draga.
    Želim ti uspeh u daljem radu i da te novo radno mesto ispuni zadovoljstvom.

    ОдговориИзбриши
  13. Pipi ,sve je tako lepo,drago mi je zbog tvog uspeha,hrabre sreca prati a i uporne i vredne.Kiss

    ОдговориИзбриши
  14. Hvala svima na divnoj podrsci. Verujte vi ste jednim delom jako zasluzni za sve ovo. Obecavam da cu uvek gledati da budem vredna i puna ideja.

    ОдговориИзбриши
  15. PIPI! Zlatna si!Sve ti je tako lepo i super da stvarno,se nemogu odlučiti kojoj stvari bi dao prednost.sve su tako elegantne,božansko prelepe i predivne! Puno uspeha ti od svog srca želim!!! Mile

    ОдговориИзбриши