"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

четвртак, 9. децембар 2010.

ZVONO
GLOCKE
CAMPANELLA



Ukupnim sabiranjem glasova i brojanjem pojena glasanja, uradila sam prosek. Zvono je dobilo najvise glasova. Neko je napisao da je zvono tesko napraviti. Jeste, najteze je napraviti zvono, zvezda je pod broj 2, loptica pod broj 3 i flase i vaznice su pod broj 4 po tezini.  Ali ovde je bilo pitanje lepote. Jeste meni su svi radovi lepi, jer sam ih ja pravila. Prodala sam neke koje nisam slikala, ali sta cu, nisam znala gde mi je glava, od organizacija i preokupacije da sve sredim i prezentujem. Eto sada imam jos neke stvari da sredim za subotu, pa da skratim. Zvono je dobilo najvise glasova, a najvise pojena je dobila Sanja, drugo mesto dele: Jasminka i Jasna, a trece: Tatijana i Tanema. To su izbori koje je metematika izbacila. Ja sam u svojoj mladosti bila matematicar, moj sin me je nasledio i bez matematike kod nas ne moze izgleda. A izbor je zapravo vas, samo je moj matematicki generator odradio detalje u izboru.
A najsimpaticniji komentar koji me i sada jos uvek tera na smeh je bio Dragin i drugo mesto zauzima Andrea, a trece dele MOJA MAMA,  MOJ MUZ i Biljana , svo troje su povezali komentare i stvorili jednu celinu, pa tako se moj muz spasio, odlucila sam da ga postedim, kad su vec Bilja i mama toliko navalile. Ovo trece je malo kroz prste ali hajde sad de.
Najodlucnije glasanje je dala Todora , a najkraca je bila Milina, ona je garant u nekoj nevidjenoj guzvi.
Veliko hvala dragoj Nadici koja voli moje velike korpe i sve joj se svidja, a koja pravi lepe ogrlice,  Loredani koja je trenutno u svetu knjiga, Stasinoj tetki takodje veliko hvala, ciji komentari su mi od ogromnog znacaja i hvala dragoj Biljani iz Slovenije, koja ima puno interesantnih stvarcica na blogu i cesto dobijem inspiraciju, brckajuci po njenom blogu.
I tako jedno po jedno, jako sam se zabavljala pisanjem ovog posta. Malo sam promenila ritam, da bih se sada bacila ponovo na posao. Hvala vam sto me pratite. Ne mozete ni zamisliti koliko vi meni znacite. Vi ste moja snaga, moja hrabrost, moja krila.......hvala...hvala...hvala...i jesam vam vec rekla hvala....hvala....
Vasa Pipi

14 коментара:

  1. Zvono predobro izgleda a ti si prava vrijedna čarobnica i trudiš se iz posta u post napraviti prave rukotvorine. Bravo draga Pipi!
    Pusa.

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo Pipi, lijepo si napisala ovaj post i mnoge spomenula, jer mi smo tvoja krila, tvoja snaga, a ti si naša :)))
    I.L.Y.

    ОдговориИзбриши
  3. Joj, dok mene nema vi se zabavljate, a ja propuštam dobre postove i dobru zabavu... ma bravo za ove radove, svi su ti čarobni.. i mene zvono oduševljava, čini mi se nemoguća misija splesti ga...

    ОдговориИзбриши
  4. Letim,letim ,letim i na tvoj blog sletim.
    I na njemu nađem puno rječi o tebi,ali i svima nama.
    Sve skupa odlična reklama!

    Znam ja i jednu matematičku :
    3 + 10 lud je zbroj
    ti si moja ja sam tvoj!!!(Novi Fosili)

    ОдговориИзбриши
  5. Ma lepo mamino moje lepe i vredne ruke, tebe volim najviše na svetu i tvoji radovi su mi naj lepši,lepi su ko ti. Samo napred vredno mamino, i želim ti svu sreču sveta da ti bog dodeli tebi.Pozdravim od srca sve tvoje pratilje na blogu velika cmoka za sve. LP. tvoja mama:)

    ОдговориИзбриши
  6. Pa znao sam da nece ostati ravnodusna na moj komentar. Eto izmislila mi je drugaciju kaznu od one koju sam predvideo, umesto da mi isplete prestice da vise ne mogu da pisem, strpala me je da delim trece mesto sa tastom...procenite sami sta je gore :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ženo...ti si prava vrijednica...Kad si stigla sve ovo uraditi...
    Sve mi je super a nadraže mi je što si puna elana...što radiš i uživaš u tome...
    Lijepi pozdravi i velikaaaa pusa

    ОдговориИзбриши
  8. sve je predivno, a zvonca nas podsećaju na predstojeće praznike :-)

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala na divnim komentarima. Milina gde jadan, blago njemu pored zene vrednih ruku i dobre taste koja ga stalno nesto brani. hehehheeee
    I ni manje ni vise, skoro sam sve prodala, 5-6 stvarcice poklonila dragim osobama, koje su mi pomogle da sve ovo izvedem i na kraju DEKO_ZVONO za vrata je zavrsilo na mojim vratima. Sta je jos moglo lepse da mi se desi. Tako je to kada si rodjen pod srecnom zvezdom.

    ОдговориИзбриши
  10. Draga Pipi, ja sam uzivala citajuci tvoj post. Zaista si prava matematicarka, koja analiza, svaka cast na ulozenom trudu:)
    Ostaj mi zdrava i vesela i ne mrdaj ispod sretne zvezde.
    Velika pusa

    ОдговориИзбриши
  11. Bas me raduje sto si sve prodala.Salji malo te dobre srece,ja se spremam u nedelju na bozicni bazar...i nekako bas nemam nade ai hladno je,sneg...sve nekeizgovore smisljam...Pozdrav

    ОдговориИзбриши