"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 08. април 2011.
MOJA BASTA, MOJE VOCKEMoje tresnje procvetale.

Moja reka koja mi zivot daje svakog dana. Tu ponekad izvodim svoja dela pletenja. Voda je jako cista, ima i kupkanja leti u njoj.  I moje cvece se smeska u mojoj basti. Jako je samostalno, bas nista ne moram da radim oko njega, ja ga samo gledam. Imam dosta posla kopanja po mojim rudnicima trazeci grane za svoje radove, tako da ja zaista nemam ni vremena za to moje cvece, pa sam ga naucila da bude samostalno. Praksa cini svoje.
Ove grancice me uvek odusevljavaju, nekako su mi kao iz bajke.I eto neka su mi isekli moje drvece, neko je ipak ucinio neke male umetnicke poteze kako bi me obradovala svaka setnja i zaboravim na onu moju hladovinu koja mi nedostaje. Ma lepo je moje sunce uz ovakve umetnosti.


Klupica za dvoje, jedino sto svako gleda na svoju stranu. HahahahahaBice, bice tresanja i da znate, jako su slatke. MMMMMMMMMMMMMMMMM

Vasa Pipi u svojoj divnoj basti.

16 коментара:

 1. Ajoj, pa ti živiš u pravom pravcatom raju, ne znam što mi je ljepše, rijeka, planine, zelenilo, kamene zidine, čak i te ispilane "umjetnine" daju neki šarm... Klupice su odlične, ma sjedila bih ja tu satima i satima okrenuta leđima i upijala svu tu čudesnu ljepotu... Prekrasno!!

  ОдговориИзбриши
 2. Eda je to lijepo rekla i slažem se s njom, neviđena ljepota prirode u čijoj blizini stanuje jedna vila čarobnih ruku koja voli zaplitati i uplitati grančice i stvarati od njih svoja umjetnička djela!
  Zaista mi je bio užitak gledati sve ove fotografije prirode, cvijeća, rasvjetane trešnje...a drvo koje je ostalo bez svoje krošnje, sada je lijepa klupica za dvoje :)))
  Laka ti noć :)))

  ОдговориИзбриши
 3. Oh Pipi koja priroda,gotovo divlja i potpuno prirodna...imaš i potok koji žubori...divota neprocijenjiva.Tu sigurno žive vile i vilenjaci,patuljci i stvorenja velika kao prst,sigurna sam.A koje li ideje za klupicu,na kojoj svatko može birati što neće gledati.A nema ničega slađeg ni lijepšeg od šake trešanja tek otrgnutih sa sunčane grane!O da,da,ja to radim svako proljeće,jer nemju isti gušt kao kad ih jedeš iz zdjele.

  ОдговориИзбриши
 4. Proljeće je stvarno najljepše godišnje doba, kad sve izgleda ljepše i kad možemo uživati u prirodi.
  Uživaj i ti u svom raju!

  ОдговориИзбриши
 5. Kod tebe je stvarno pravi raj...a ona riječica je prekrasna, stvarno je pravo bogatstvo imati tako nešto u blizini kuće pogotovo ljeti. :)))

  ОдговориИзбриши
 6. Joj, Pipi bas ovakav potocic nedostaje mojoj basti...Uvek zamisljam potok kako odnosi sve moje brige...A cvece si naucila da bude samostalno, carobnice...Prolece budi osmehe...sve je lepo...

  ОдговориИзбриши
 7. baš ti je lijepo tu:))....
  a ovo sa samostalnim cvijećem mi je baš izmamilo osmjeh:))....

  ОдговориИзбриши
 8. Prekrasna ti je basta u proljece, imas i rijeku i originalnu klupicu da se odmoris. Uzivaj, draga:-)
  Pusa

  ОдговориИзбриши
 9. Kad izmisle tu mašinu za teleportovanje, ja ću ti svakog dana doći, bar na pet minuta, da uživam u lepoti tvoje bašte, bašta ima veliku dušu, baš kao i ti.

  ОдговориИзбриши
 10. kako čudovita pokrajina... posnetki... za rosne oči...

  ОдговориИзбриши
 11. sretan Uskrs tebi i tvojima želi Jasminka.

  ОдговориИзбриши
 12. Draga Pipi, tebi i tvojima najmilijima sretan Uskrs!
  Pusa

  ОдговориИзбриши
 13. QUE BELISSIMAS PAISAGENS E FLORES,TUDO LINDO E MARAVILHOSO,TENHA UMA LINDA SEMANA,BJUSSS.

  ОдговориИзбриши
 14. Анониман11. мај 2011. 19:40

  Nisam vidjela ovaj post, ti živiš u prekrasnoj prirodi, baš ti zavidim:)
  Pusa draga Pipi.

  ОдговориИзбриши