"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 11. мај 2011.


KUTIJE NR. 2







Ovo je jedna kutija,  sarena sa svih strana razlicito na svoj nacin, dodje kao istok, zapad, sever, jug. Ruze, cvece i voce. Tako je mogu okrenuti i gledati ono sto najvise volim u tom momentu po dnevnom izboru :).



E ovo je  Mister Oliver- KUTIJA. Kutija je bila sa tim natpisom, samo sam dodala cvetice. Dopada mi se kombinacija.




Takodje iskoriscene vec postojece sare kutije samo sam joj skinula etikete ispred i obojila u zeleno, tako mi se uklapa u kolekciju. Sa malo napora super poslic. Pa zasto imam glavu, nego za kombinacije. ;))))





E ovo je kutija od koje je sve krenulo. Bas sam imala potrebe da smestim svoje cetkice za slikanje, kako vec znate ja u najvece slikam. Trazila sam odgovarajucu velicinu i ni jedna od cipela nije bila primerna tome. Onda sam bacila pogled u korpu gde bacamo papir. Kako je moj sin aktivni student i profesor mi imamo cak tri stampaca u kolekciji. Za stampace su cesto potrebni patroni i to oni veliki, posto su to sve laserski stampaci, i kako smo skoro kupili boju, ja pronadjem bacenu kutiju koja je kao salivena za to sto ja zelim. Naravno morala sam da je krpim, lepim pre nego je obojim. Pa sam je oblozila belim salvetama, zato je ovako suskava. A cetkice??? Ovakvu kolekciju nije imao ni Picasso priznajte, ali mene snabdevaju i moja mama i moj muz materijalom i alatkama, kazu samo ti slikaj. Gde smem da se ne hvatam posla onda. ;))) Samo da me ne nateraju da potpisem i neki ugovor jos, zbog ovolikog pribora. A da priznam jako, jako sam srecna sto imam ovo bogastvo i hvala im.




I jedna spanska ludacka kutija.




E ovde je finisch iz proslog posta. Ja pitala kako, a kako je predpostavila nasa simpaticna Andrea snadjoh se. Divim  se mojoj kutiji a i Andrejinom blogu uvek, ima svoju kreativnost na svoj nacin, ja volim posebnosti, to ste sigurno primetili. Kako rekoh u predhodnom postu salveta iz Deutschlanda. Hehehehe, nisam znala da imaju ovako lepe brodice nasi nemci. Bozanstveno je ispala. 





E ovo je raj za oci ( znam, znam slika je kao obicno sa senkom...bla, bla..a vi gledajte tresnje ;) ))). Ma kad razmislim bolje, tako treba, sa senkom nego sta.) Polovinu sam danas pojela, a pola poklonila muzu. Podelili bratski, a ubrala sam ih sama u mojoj basti, secate se onih divnih slikica pored reke. E bas ta tresnja se je vec zacrvenila. Ovih dana ako me nema, pronacicete me na tresnji. Ja se svake godine penjtram sve do vrha i najedemmmmmm se. Izgleda da sam jedina koja sme u visine, tako da mi niko ne dira plodove, delim ih samo sa pticama. 

Do sledecih kutijica, voli vas vasa Pipi i hvala vam sto me inspirisete i podrzavate u ovakvim radovima, ja sam bas prvak u ovim stvarima, ali se ne dam. 


9 коментара:

  1. Анониман11. мај 2011. 19:43

    Prekrasno si ukarsila kutije,bravo!
    Ona prod brojem 5 je moj favorit:)
    Trešnjice njamii, lijepo izgledaju!
    Pusa.

    ОдговориИзбриши
  2. ti pa imaš res glavo za kombinacije - pa ne samo glavo, tudi roke in neverjeten občutek in smisel... prelepo.

    ОдговориИзбриши
  3. Ove mi kutije baš pršte od radosti kao i ti, uostalom, cijeli post je prožet vedrinom i jasno je koliko si zadovoljna svojim slatkim radovima!! Ma baš su ti zgodne ove sjever-jug-istok-zapad kutije:))
    Lijep pozdrav beračici:))

    ОдговориИзбриши
  4. Mmmm, trešnje...a kutije, još lepše i originalnije i sve mi miriše na dekupaž, mislim da si gotova, padaš na salvete, pitanje je dana :))), a sa svojim slikarskim talentom, čuda ćeš da napraviš!

    ОдговориИзбриши
  5. Mmmmm...krenut ću od raja za oči s kraja posta...odlična fotografija slasnih trešnji koje zovu na gozbu (pazi s pentranjem u visine)!
    Kutije su ti super! Iskoristila si tzv. otpad i dobila prekrasne ukrasne i uporabne kutije za razne namjene poput tvojih kistova! Ja isto skupljam svakakve kutije a najbolje su od cipela ali i od boje za printer jer su čvrste!
    Bravo Pipi! Uživaj i dalje i samo slikaj!
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман12. мај 2011. 09:40

    Koliko kistova?! I u trovinici gdje ja kupujem nema toliko. Hvala ti što me si me se sjetila!!! Pusa! A sad, kutije su prekrasne, a najviše mi je za oko zapala ona zelena sa već otisnutim šarama. A brodić i njemci..ma neću komentirati...bitno da je kutija super ispala. Budi i dalje vedra i vrijedna. Ljubim !!!!

    ОдговориИзбриши
  7. Ej,a da malo usporiššššš.Sad si pretjerala...toliko toga...kutija 5.slike je savršena!Lajkam!

    ОдговориИзбриши
  8. Vidim da uveliko ukrašavaš kutije...Svaka čast, i ovdje si pokazala svoj talent.
    Draga moja hvala ti za dobrodošlicu na mom blogu.
    Pusa

    ОдговориИзбриши