"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

уторак, 10. мај 2011.


KUTIJE 

za moju stalazu i moje igrarije




Lacoste kutija samo sam je malo izsarala belom bojom i izlakirala lakom za camce.







Simpaticne,drvene, male gajbice u kojima sam kupila sveze voce i sacuvala ih za ovakve prilike. Njihova velicina je velicina kutije za cipele. 



Cestitka od jedne nase drage prijateljice sa divnim suncokretima. Ovako ostaje uvek u secanju i uvek mi primami mio i lep osmeh na mom licu. Istina u ovoj cestitki se je nalazio poklon za mog sina, lepa novcanica. :)) u znaku zahvalnosti,. Osecala se da je moj sin zasluzan za odlicne ocene njenog sina iz engleskog jezika.



Salveta koju mi je moj muz doneo sa putovanja iz Nemacke. Hehe, ovo bi bio neki decoupage na svoj nacin.  Nije zavrsena. Mozete mi dati predlog kako da sredim ivicu salvete.


I ovo je cestitka od moje prijateljice za Novu Godinu 2011. Prelepa je i mnogo mi se lepo uklapa boja, posto sam se odlucila da kutije budu uglavnom zelene boje. Ovako ce imati lep zelen efekat na mojoj radnoj stalazi.





Na ovoj kutiji sam iskoristila origunal dizajn kutije i dodala slike lepih ociju. Deluje kao da neko gvirka iz kutije. Tako ce me uvek neko nadgledati i podsetiti da trebam da budem vredna. Sve kutije su izlakirane LAKOM ZA CAMCE. Kako moj muz dise u stanu trenutno necu da vam objasnjavam. Hehehe...na skrge  ;))).

I ovo je za sada jedan delic moje radne stalaze. Moram vam priznati da mi je motivaciju dala jednom nasa Tatjana, verujem da je svi poznajete po njenim divnim radovima.


A ovo je jedan BOOKMARKER iz moje radionice. Motivacija od nase Nene. U predhodnom postu sam pokazivala njene BOOKMARKERE koje mi je poklonila. Ovde sam isprobala nesto na svoj nacin. Ruzu sam sama slikala i izlakirala sam ga opet lakom za camce. Za prvi put nije lose.
Lep i prijatan dan, vasa Pipi.



9 коментара:

  1. Ajme Pipi pa ovdje se nakupilo pravo bogatstvo.Svega ima...ne znam više što bi prvo gledala.Ideja stotinu!!!!A i jako si tajannstvena...jedva čekam dalje,samo nemoj nas previše mučiti i odugovlačiti.Bookmarker iz tvoje radionice je prekrasan,zaista.Ajde poožurii i pokaži nam još!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Vidiš,vidiš,radiš ti svašta i postaješ sve raznovrsnija.Samo nastavi i dalje...

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман10. мај 2011. 21:22

    Aime, baš sam uživala čitajući i gledajući. Tražila si prijedlog za kutiju, ali kako nije moje područje, ja ti ga neću dati, ali ....ma znam da ćeš napraviti nešto originalno, jer si jako vedra i optimistična i samo takva ostani!!!
    I kupi mužu gas masku!!! Puno te voli Andrea!!! Pusa :)))

    ОдговориИзбриши
  4. Svega lepog imaš...
    A preporučujem Ti lak za drvo na vodenoj bazi - bez mirisa je i suši se brzo.
    Veliki pozdrav i ostaj nam vredna i raspoložena.

    ОдговориИзбриши
  5. Puno prekrasnih novih radova! Raduje me što si dio toga reciklirala i tako dobila potpuno nove i lijepe predmete! Čak si uspješno napravila svoju prvu knjižnu oznaku! Krenulo te sa svih straha!
    Nastavi dalje a ja ću uživati gledajući :)))
    Puno pusa!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман11. мај 2011. 00:19

    Strašna si Pipi, napravila si prekrasne radove, sve pohvale za kreativnost i ideju!
    Pusa i veliki zagrljaj.

    ОдговориИзбриши
  7. Pipistrelin muz11. мај 2011. 11:45

    Ko je gledao film Vodeni svet (Waterworld) sa Kevin Costnerom (jedan od Pipinih omiljenih glumaca - kaze da lici na mene ???), video je kako on u ovom filmu dise na skrge. E pa sada, ako Pipi skoro ne bude nista objavljivala na blogu to je zato sto pise doktorsku disartaciju pod nazivom : „Kako muza naterati da dise na skrge“. Ovo ce biti novi dodatak Darvinovoj teoriji evolucije, a da li ce joj ovu disartaciju i prihvatiti i mozda za nju dobiti i Nobelovu nagradu...e za to nisam siguran, jer vazi samo za one muzeve koji svoje zene vole i ne smeta im nista...

    ОдговориИзбриши
  8. Divni radovi, svaki je na svoj način poseban i jedinstven, baš kao i ti!

    ОдговориИзбриши