"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 16. мај 2011.




SRCE- HERZ






Danas sam isplela jedno srce u boji.  Trebala mi je dekoracija u ovoj boji bas i jako lepo je ispalo, zadovoljna sam. Nisam zadovoljna slikom, ali sta je tu je.


Ove cvetove sam radila ranije, ali ih nisam slikala, cekala sam da pronadju svoj buket i priliku. Danas je pao momenat.


Cvetovi su jako raznovrsni.







Jako simpatican cvet. I on je nesto novo iz moje laboratorije. Ove kreacije mi dodju prosto ni od kuda, kao da sam u bivsem zivotu tako nesto radila, samo od sebe nastene . Jako sam ponosna na svoje nove izume.


Jos jedan cudan cvet. U prirodi su mi mnogo lepsi, jako sam ponosna na njih.

A njena drska je u obliku pletenice, naravno isplela sam je ja, ko bi drugi.





A srce je bilo namenjeno za ovaj buket. 




I jedna velikaaaaa kutija, puna trakica. Trakica nikad dosta, uvek trebaju.





A kutija ovako izgleda spreda. Usila sam dugme i konac i tako sam napravila kopcu za zatvaranje kutije. Moj mehanizam. 


A ovako izgleda ta velika kutija odozgo. U njoj su bile LEGO igrackice za decu i zato sam ostavila ovu sliku na kutiji kako je bila vec, samo sam je obojila okolo. Jako se lepo uklopila zelena boja.  I na nju sam ponosna.



I deo moje stalaze. 



I jos jedan deo. Nisam mogla da je uslikam celu iz jednog dela. Nezgodno mesto, ali zato eto delica.




Ove zadnje dve slike imaju sadrzaj i nedovrsenih kutija, sto znaci da cu jedne prilike da jos malo bojim, ali za sada bice pauze. Vec sam zadovoljna ovim lepim prizorom i svaka kutija ima etiketicu na kojoj imam zapisano tacno sta se u njoj nalazi. Bas je divno imati red u licnoj stalazi i znam da to isto dobro poznajete, a nemojte mi zameriti na lose slike, premorena sam a i zurila sam, jer sam danas imala i jednu zabavu. Moj sin plese i imao je predstavu, zato sam morala i praviti te bukete, za njegovu uciteljicu, bila je jako srecna, nije ispustala buket iz ruke.


I za kraj jedna kutija Supermanna. Nju sam dobila na poklom, jako je velika i bas mi je zgodna. Hvala vam sto me pratite i sto mi uvek veselo napisete komentare, znajte jako me razveseli. Hvala, hvalaaaaaa, obozavam vas.

Do sledeceg puta velikiiiii   pozdrav od vase Pipi.



14 коментара:

  1. Drago i lepo mamino luče! i majka je ponosna na tvoje izume,samo tako nastavi ti si najbolja ljubi majka vredne ruke.LP:-)

    ОдговориИзбриши
  2. Pipiiiii,srce je fenomenalno,i cvjetići isto.A tek stalaža sa svim kutijama.Da znaš da ti zavidim,prvo na prostoru za tvoje stvarčice,a zatim na spretnosti u stvaranja tih prekrasnih pletenih stvarčica.Ajme divno je!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман16. мај 2011. 09:17

    Pipi ti si famozna,uvijek me iznenadiš novim radovima!
    Pusa i ugodan tjedan:)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман16. мај 2011. 09:20

    Pipi, ne stizem da te ppratim ,letis kao raketa....Napravila si brdo novih stvarcica,nisam mogla ostaviti komentar,sve je zanimljivo i originalno,ne znam sto bih pre pohvalila,valjda tvoju ogromnu energiju...Imam slicne police ali ni blizu tako skockane kao tvoje....Najvise me odusevila ona kutija sa trakicama,divne stvarcice za rad...Kiss

    ОдговориИзбриши
  5. Baš zavidim osobama koje sve drže uredno, u kutijama, gdje se točno zna što je unutra i gdje je sve kao po špagi. A kod mene nema ništa od toga. Tješim se da je to kreativni nered...

    ОдговориИзбриши
  6. jao, ne, napisala sam ti prilično opširan komentar i bloger nešto nije mogao i sve mi se obrisalo....grrrrr....joj kak sam ljuta...i sad, kako da sve ponovim, to više neće biti to :(

    ОдговориИзбриши
  7. Uglavnom, draga moja Pipi, puno sam nahvalila tvoje vrijedne ruke i tvoj laboratorij i sve mi je jako prekokrano, posebno buketica za učiteljicu, srce je posebno, kutije su uredno složene i lijepo obojane, iako ima još poneka koja čeka da je uljepšaš!
    Što se tiče fotografija, ma što se stalno žališ, pa sve su fotke super, osim treće koja je malo mutna, al uvijek slikaj više puta jedan rad, pa će jedna od više snimki biti dobra!
    Puno pusa i baš mi je žao što mi se obrisalo sve što sam bila prije napisala!

    ОдговориИзбриши
  8. Bravo za red i sistematičnost!

    Cvetići su baš posebni!

    Veliki pozdrav,
    Nadica

    ОдговориИзбриши
  9. Eto i tako sam zaboravila reći da je mi je super tvoj gumbić za zatvaranje kutije i da imaš puno prekrasnih trakica :))))

    ОдговориИзбриши
  10. Wow! Ova kutijica sa lentice! Predivna!!!

    ОдговориИзбриши
  11. Pipiiii...
    Pa, ja prosto ne znam šta bih prvo prokomentarisala.
    ponosna mamice, na svog sinka!
    Divni su ti radovi, srce je slatko, cvetovi takođe, ja volim jednostavnost, pa mi je favorit ovaj sa šeste fotografije, a svi su na svoj način lepi.
    Tvoja zbirka trakica je impozantna, kutija je prelepa, a stalaža me oduševila.
    LJubim te!

    ОдговориИзбриши
  12. Draga moja kreativna prijateljice, ni ja ne znam što bih prije komentirala i pohvalila, kutije, buket, herz, hej, sve mi je tako veselo i prelijepo!!

    ОдговориИзбриши
  13. Draga, na mom te blogu očekuje jedna sunčana nagrada :)
    Pusa

    ОдговориИзбриши