"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 31. август 2011.



PRIRODNI MATERIJAL ZA 
BUDUCE PIPINE KREACIJE






Ne mogu vam otkriti koje su mi dalje namere. ;)


A ovakvo cvece raste nedaleko od fakulteta moga sina. Pa vredi obilaziti decu ponekad, zar ne?. Ovo je suvo cvece i ostaje tako, predivna grancica. Ko bi reko, jer kada je jos na drvetu nije uopste ni slicna cvetu ovom, tek kada se osusi se dobije ovo. Cudna je priroda, treba je samo voleti i osetiti i postajemo cudotvorci.





A ova kolekcija skoljki dolazi pravo sa Sicilije i posto su bile sveze, imale su neprijatan miris, pa sam upitala nasu Tatijanu sta i kako sa njima. Posavetovala me je da ih stavim pod nebo i prepustim prirodi. Nekako su mi pobelele :), ali dobro, ja ih suncam pa sta im bude.  Sigurno imate i mnogo lepse skoljke od mene, ali meni su ove jako, jako drage, jer dolaze iz jedne divne familije. Toliko su ljudi pozitivni, veseljaci, gostoprimivi. Obozavam ih. Bice, bice kreacija i od ovoga, samo da priroda zavrsi proces. Hvala Tatijanice, mada mrava nesto nema, i ne zelim bas da mi obilaze terasu, a kod reke da odnesem skoljkice, e to malo teze. Bice nesto, pa sta god, sve jedno bit ce lepo.

Vasa Pipika...


9 коментара:

  1. ajme, sa Sicilije, auuuu koliko školjkica, jedva čekam tvoje prekrasne radove koje će upotpuniti ovi detalji :) :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ono pruće me je opet očaralo,cvjetovi su posebni.

    Školjke su super,a mogu ti reći da ja ovdje ne njušim nikakav neugodan miris :))

    Ako su ti prebijele(a meni su i ovakve ok),malo ih namaži s uljem ili ih prelakiraj bezbojnim lakom i eto boje natrag.Probaj jednu pa da vidiš ako ti se efekat sviđa!

    ОдговориИзбриши
  3. Već vidim da će se nešto dobro izroditi iz svega toga. Što se školjki tiče, ja sam se mučila svm i svačim da izgube miris, i zakapala sam ih u zemlju, i stavljala u zamrzivač i prala svim sredstvima kojima bih se sjetila,živim i neživim, ali one su tvrdoglave kao noć. Jednom sam pravila jedno ogledalo i ljepila sam školjku po školjku, ali tek kad sam sve prelakirala lakom, uspjela sam izgubiti taj školjkasti miris.

    ОдговориИзбриши
  4. Vidim da prstići opet neumorno rade i rade, a u glavi se kuhaju nove idejice:))
    Školjke su predivne ... ma već ćeš ti nešto smisliti:))

    ОдговориИзбриши
  5. Deset vrijednih prstića na djelu!!!
    Vidim, bit će tu svakakojakih novih kreacija...vaza, stog sijena i ogradica...hehe...tak to ja vidim...češeri u kombinaciji s prućem izgledaju savršeno! Onaj suhi cvijet je prekrasan a vjerojatno ga mnogi ni ne primjete, ali ne i naša Pipi :)))
    Bijele školjke su posebno blago!
    A vidim i novi srcoliki izgled bloga :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Željno iščekujem radove koje ćeš napraviti sa svojim blagom. Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  7. Isčekujem tvoje radove, prekrasni su. Tako prirodni. Sviđa mi se novi izgled bloga, odmara oči. Ma sad mi je u tvom stilu, puna ljubavi, i jako prirodna. Puno pozdrava :)))

    ОдговориИзбриши
  8. Zopet si čudovito prepletla - šibje v ljubezen..

    ОдговориИзбриши
  9. Divne skoljke! :) Radujem se da vidim sta ce od njih ispasti. Inace, mogu samo da se pridruzim ostalim komentarima i napisem da su ti kreacije predivne! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши