"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

недеља, 21. август 2011.

SOLJICE I CVECE




Ovo je samo rad. Zavrsna dekoracija tek dolazi. Samo tek koliko da vidite da radim, nisam u fazi lenjosti nikako. Ideja mi je dosla sama, spontano u momentu dok sam odpocela, odvelo me je u pravcu soljice i tako je ovo sve i nastalo. Inspirisala me je ne samo kafa, vec najvise nasa Sanja . Sta da vam o njoj kazem osim da je fenomenalna kreativka. Imala bih ja puno reci pohvale, ali vi to vec znate, a ko jos nije za Sanju cuo, ovo mu je prilika pa nek je iskoristi, nece se pokajati. Draga Sanja hvala ti sto postojis i takodje sve vi koje ste tu sa mnom, divne ste.



I jos jedna. Malo cu je doterati kada se posusi i imam posebne namere sa njima tek. Znam da cete biti jako nestrpljive, ali trenutno imam preca posla, vi to razumete.
Hvala vam od srca. Pipi

9 коментара:

  1. Odlično izgleda, obožavam dekoracije od špage, tako prirodno izgledaju.
    Puno ti hvala na lijepim riječima kod mene na blogu. Jako si me razveselila. Isto mislim za tebe, i htjela bih da nam ispričaš jednom svoje neke stvari, koje su se tebi dogodile.
    A Sanja, imam osjećaj da ta žena zrači dobrotom kroz kompjuter. Znaš kad imaš neki osjećaj... Pusa i sve najjjj ti želim!!!! :)))

    ОдговориИзбриши
  2. pa gdje ste mene našle toliko hvaliti, sad ću se crveniti cijeli dan :)))
    Pipiiii!!!! Tvoje raznolike kreacije od pruća su za mene nedostižna umjetnost kojoj se uvijek iskreno divim, a ideja ti nikad ne nedostaje, ali me isto tako veseli da te uz miris kave upravo moja špagasta šalica odvela do konačnog oblika :))) Šta da ti kažem...jako su ti lijepe iako kažeš da su nedovršene...a cvjeteki su mi uvijek posebno lijepi!
    Budi i dalje vrijedna i hvala tebi na svakoj riječi! pusa

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je dobra ideja za zidne jednobojne keramičke pločice (pogotovu bele)da se zalepi na njih sporadično i to bi baš bio predivan ukras i za zid i samu prostoriju....Tvoja je mašta bezgranična i to mi se dopada!

    ОдговориИзбриши
  4. @ Draga Andrea izvini sto sam predvidela i mislila da je to mnogo normalno da se zna da je obo ispleteno prucem. Ovo je pruce nije spaga. U pravu si jako slici, a jos ja pisala o Sanjinoj spagi i soljici. U pravu si da moze i od spage ovo, samo ja sam strastveni vajar od pruca. Mogla bih i da ne jedem po celi dan kada ovo radim. Hvala vam devojke.
    @ Alex tvoja ideja je odlicna, a ja vec imam neke namere svoje.
    @ Sanja ti zasluzujes sve pohvale sveta, kao i siri krug ovde.
    @ Jolanda hvala ti od srca, spotakla si me da te pronadjem opet, negde sam izgubila tvoj blog, hvala ti i izvini...

    Hvala cure, hvalaaa vam od srca.

    ОдговориИзбриши
  5. Koja si ti umjetnica!! Nije ni čudo što si zbunila blogerice, izgleda nevjerojatno da prućem radiš ovako lijepe ukrase!!
    A Sanja, još da ste imali priliku upoznati je... e tek biste je onda hvalili!!! Jubim te, Sanjice:))

    ОдговориИзбриши
  6. E pa iz ovakvih šalica i ja bih kavu pila!Bravo teta Pipi!Bravo Sanja,ajde se još malo crveni,hihihihihi!

    ОдговориИзбриши
  7. Wow! Kako dobre kreacije!Draga Pipi, budi vredna i dalje:-)
    Pusa

    ОдговориИзбриши