"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

субота, 27. август 2011.


STARI RADOVI


Moram naznaciti ovo: ova vazna ovakva sa dekoracijom je uradjena i poklonjena jednoj dragoj osobi, od koje sam dobila dobar savet kada mi je bio najpotrebniji. Taj savet me je doveo do mnogih otvorenih vrata, ja sam nova osoba, zahvaljujuci toj osobi. Andjeli nemaju uvek krila, ali uvek naidju u pravi cas. Hvala svim andjelima sveta.




















Ova zvezda je ostavila trag u  jednoj skolskoj biblioteci, gde je moj sin ranije cesto boravio dok je bio u gimnaziji,. Sada je on vec uveliko student na univerzitetu, ali zvezda obelezava lepe uspomene na njega i njegovu mamu u toj skoli i uvek smo rado dobro docekani kada odemo tamo i on i ja (mama). Divno zar ne?


Pronasla sam ove slike i ugotovila da vam ovo nisam pokazala. Ovi radovi odavno imaju svoje gospodare. Radovi jos iz 2010 godine. Prosto ponekad ne mogu da se nacudim sta sam sve radila. Mnoge stvari sam propustila da vam pokazem izgleda, ne namerno, vec ponekad nisam stizala da mislim i na slikanje, pogotovu sto mi je bila slabija strana tada. Ali popravljam se, a evo sto ipak pronadjem naslikano, ni sama ne znam kako mi se desilo da ovo ne objavim, sada koristim priliku da popravim to. Prijatan dan vam zelim. 
Vasa Pipi

18 коментара:

  1. Lijepi su ti radovi, doista! Jel teško to pletenje?

    ОдговориИзбриши
  2. Kako je slatko sve što ti uradiš, sve odiše pozitivnom energijom i ljubavlju.

    ОдговориИзбриши
  3. Jednom sam rekla da si ti kraljica pruća i nisam to uzalud rekla jer ti to i jesi!!! Ovo što radiš sa šibom je zaista umjetnost koja se rijetko viđa, ali osim vještine treba imati i viziju koja tebi ne nedostaje...upravo zbog toga me tvoji radovi uvijek iznova fasciniraju!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Ne znam gde moji komentari nestaju, ali uporno ih pisem,valjda cu jednom otkriti misteriju...Divne stvarcice si napravila Pipi,to tvoj stil...Mene ipak kopka ta soljica,jel smo mi to pile kafu il cemo piti :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Naravno draga Milina, ovo sam ja kao domacin bloga morala preneti, sve iskopirati i postarati se da konacno tvoj komentar bude tu. Direktno ne ide, a ne znam zasto. Isti problem imam i ja kada pisem direktno, zato moram da pisem pod imenom, na drugaciji nacin da bih mogla da objavim. Neke smetnje ima, ali izgleda samo nasih 2 bloga. Mozda nam se jos neko javi, videcemo. U svakom slucaju ja cu sada prekopirati dok ne pronadjem problem. Hvala ti na iscrpnom trudu da uspes. Ja sam odlucila da kad nece milom, ja iskopiram silom.. pa nek vidi sad, zasto nas zeza obadve.

    ОдговориИзбриши
  6. hvala vam devojke... divne ste.
    @ Rea_nesto: svaki posao je tezak u odvisnosti ako ga gledamo kao teskog. Sve sto se radi iz ljubavi nije tesko za one koji to kroz ljubav stvaraju, kao i sve kreativno, mi to bar dobro znamo. Hvala jos jednom cure moje kreativnog naseg sveta. Divne ste kao i uvek.

    ОдговориИзбриши
  7. Draga Pipi, hvala na posjeti i komentaru i ja sam se nasmijala, pratis ti nas sve i Sanju i Radler i mene:-)
    Tvoji radovi me uvijek oduseve, njihova jednostavnost, mastovitost i ljepota.
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  8. Ti bez naslova,ja bez riječi.Sviđam sve jako!

    ОдговориИзбриши
  9. Volim navratiti na tvoj blog, jer znam da ću vidjeti nešto novo sa ljubavlju i znanjem napravljeno :)
    Prdivno!!!!!!
    Lp

    ОдговориИзбриши
  10. Predivni su tvoji radovi, ma baš oku ugodni.
    A i ja se zahvaljujem svim anđelima ovoga svijeta, pa i onim virtualnim. :)))

    ОдговориИзбриши
  11. Stari ili novi tvoji radovi su uvijek prekrasni draga Pipi!

    ОдговориИзбриши