"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

среда, 12. октобар 2011.

OPET KUCICE......Ovo je andjeoska kuca cuvar. Andjeo na srcu od kamena, pa na drvetu sve nalepljeno. A ima i zvonce, zvoni kada duva vetar ili se lupne vratima, zavisi od momenta. namerno sam malo zamazala kamen bojom...... HahahhhahOvako izgleda parce drveta odzada. Pronasla sam ga u sumi.


E ovo je kucisa  sa kucama blizancima pod zvezdanim nebom.. Znate da sma u horoskopu blizanac ;) ,  sada znate.Ostaci od ramova, a moj muz ih samo donosi od nekud. Znaci da stalno pravi ramove. Bice ih jos i jos......


I jedna korparska, sa plavim mesecom (dugme). Puno zvezda i naravno jedna kamena plava ploca, pa ko zeli neka upise svoje ime i prezime ili tako nesto...ili cu im upisati po zelji.....Zvezde su neka vrsta plastike...poklonila mi ih je moja mama iz njene radionice, nesto poput dugmica, bez rupica. Inace sam vam rekla da je moja mama snajderska umetnicka dusa, pa je skupljala sve sto joj doslo do ruke, a onda se smilila i poklonila meni kada sam rekla da mi treba.. takve su majke, a ovakve su cerke... hahahah


E ovo je jedna kucica: put oko sveta. Kucice od kamena, sisarkice sa mojih planina, ispleteni krug iz Pipine baste i naravno MERCEDES BENZ ( ostatak drveta od ramova).


I jedna ljubavna. Pipin cvet koji govori o ljubavi  naseg cvetnog sveta. Ovu dasku sam ofarbala davno, jos kada sam farbala kutijice za moje stalaze, secate se onih zelenih....pa stojala, stojala..i eto...

Hvala vam sto me pratite, hvala sto postojite, hvala sto mi pisete, jer svaki vas komentar mi daje ogroman vetar u ledja.
Vasa Pipi.

7 коментара:

 1. Sve su slatke na svoj nacin, a posebno su mi zanimljive ove sa natpisom od zice. Najbolje stvari koje sam napravila nastale su od ostataka svega i svacega, koje ponekad cuvam i godinama, ali kad ih iskoristim to bude 'za sve pare'! :)

  ОдговориИзбриши
 2. Ova od pletene korpe mi je najbolja...baš je by Pipi :)))

  ОдговориИзбриши
 3. Sve je zgodno, najviše mi se dopada zadnji uradak.

  ОдговориИзбриши
 4. Majko mila kojom brzinom objavljuješ postove, ne stignem ni pogledati a ti si već na sljedećem... vidim da si prepuna inspiracije, radovi su prekrasni, i meni je najdraža ona korparska, sa plavim mjesecom... i blizanci... ma sve mi je odlično!!

  ОдговориИзбриши
 5. Strašna si Pipi, strašna!!!
  Korparska mi je divna!

  ОдговориИзбриши
 6. Mnogo lepo, veselo i šareno! Super mi je ona "korparska"!

  ОдговориИзбриши