"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 18. децембар 2009.

ZVONO OD PRUCA IZ PRIRODE




Jos jednom su moje ruke potvrdile moju mastu. Bilo mi je potrebno dosta vremena, ali strpljivo do kraja. Moja masta, strpljenje i moje ruke stvorile su jedno lepo zvono.

3 коментара:

  1. Zvono je zaista lijepo...Mogu samo misliti koliko je vremena potrebno za napraviti ga.
    Znam da voliš prirodno (i ja volim) ali s obzirom da nam idu praznici...kao ukras mislim da bi mu bolje pristajala neka zlatna boja ili srebrena...Ja bih stavila i neku vrpcu...grančicu bora...možda koju kuglicu i eto predivnog ukrasa...
    Lijep pozdrav iz ledenog i snježnog Sarajeva
    Phoenix

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na savetima.Uvek su mi dobro dosli.Radujem se sto sam pronasla nekog ko ima tako lepe ideje.I mislila sam da dodam nesto,jer nameravam to da poklonim mojoj najboljoj prijateljici.Mislim da ce ostati bez daha,jer ona obozava moje radove i cudi se kako uopste mogu tako nesto da uradim.Kaze da sam nemoguca.Mada umetnicka dusa sve moze,ti to dobro znas.I verujem da se svi ovde slazu sa mnom.Moram pokazati mojoj prijateljici vase blogove,ostace takodje bez daha.Svi radovi na blogovima su tako lepi,jednom reciju divni.Ja sam tako srecna zbog svih vas.Hvala vam sto postojite i omogucili ste mi da vas upoznam ovde.Mozda jednog dana sa nekom od vas i uzivo popijem kafu,nikad se ne zna.Internet je cudo.

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo zvono je dobilo gospodaricu danas.Malo sam dodala trakice i bas je ispalo super.Dobila sam toliko komplimenata i prosto nisu mogli da poveruju da sam to mojim rukama uradila.Napravila sam pravi bum.Tako sam zadovoljna.

    ОдговориИзбриши