"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 12. новембар 2010.

EDA  je nemilosrdno delila nagrade i medju srecnim dobitnicama sam i ja. Simpaticna, ljubazna, draga, mila, lepa naravno i to moramo spomenuti, a kompliment zena zeni je uvek realan, jako sposobna majka, danas moramo biti tri puta vise lukaviji kada su u pitanju nasa deca, to znamo svi i mnogo toga bih jos mogla nabrojiti sto se tice nase Ede, a bice jos prilika. Tacno je nema vas kreativki koje njoj ne slicite, samo vas treba upoznati. Ponekad vreme ne dopusta bas sve, ali bice. Poput Ede ima jos dragih prijateljica a to su: Phoenix koja trenutno nema vremena bas za blog, ali sve mi razumemo, posao je posao, evo ja je pravdam, jer znam koja je to licnost, takvu prijateljicu covek moze samo pozeleti, pa Nena3110 bozanstvena dusa takodje i sve komplimente i njoj, duhovitost njena me baca u svet snova uvek, a Biljana Shabby, ni nju ne smem ni u kom slucaju propustiti, vec sam napisala kad porastem sta zelim postati, njene radove uvek posmatram otvorenih ustiju. Pa  Milina, ni nju ne smem ni slucajno zaboraviti, najpozitivnija osoba na zemljanoj kugli, ne samo to, vec HRABRO-POZITINA. Duga je to tema i sve joj vi slicite. A Sanja, ja mislila da Sanje sanjaju, a ova zena ne zatvara oci, da mogu isla bih da je spijuniram, da se uverim da nema slucano dve Sanje. To sto ona postigne je pravo cudo.Kako Zondru da izostavim, podseca me na zenu-zmaja ( tako bih je nazvala ja) pravo je cudo, svuda je ima. Cesto pogledam da nije mozda i za mojim radnim stolom, ne bi me cudilo. Fantasticno sposobna i puna ideja. Volim ja i drugacije blogove, tu su: Todora i naravno Alexandra. Pa simpaticna Nada, pa super snajderka Mare puna duhovitosti i sala.Mojca umetnica, Villa Loredana... i sigurno sam nekog izostavila, ali stao mi mozak. Ali ovo su osobe kojima je ujedno prosledjujem nagrade od srca iako nije verovatno pravilo da ih ima toliko. Sta cu jace je od mene.
E sad:
1. Zasto sam otvorila blog? Pa jednostavno sam zelela negde da smestim slike svojih radova, sa obzirom da ja to godinama radim i uglavnom nisam nista slikala, a videla sam koliko se ljudima dopada to sto radim. Pomislila sam dopasce se i vama, i kako mi se cini nisam pogresila.
2.Koju vrsti blogova citas? Samo zanimljive.
3. Imas li omiljenu vrstu dekorativne kozmetike? Nije mi toliko bitna, kad kad koristim maskaru, i koristim kremu becutan za lice, e to vec redovno.
4.A odjece? Ima svakavih marki, a kad se uhvatim za nesto, onda ne skidam, dosta nosim sportsku odecu svakodnevno, vazno da je udobna i da se lako odrzava i neka je kvalitetna. Volim ja i sivenu, unikatnu odecu, pa majka mi je profi-snajder, blago meni.
5.Koju boju najvise volis? Crveno, moze i narandzasto i bordo samo nek se crveni....he he
6.Tvoj parfem? Chanel chanse, tako se bese pise, ja ga prepoznajem po mirisu i natpis me ne zanima bas, jednostavno ga obozavam. Sve moze da hvali, ali Chanel i becutan nikako.
7.Koju film najvise volis? Pih ja sam tu nekako u svom fazonu, cesto gledam, ali ne gledam bas, jer uvek uz TV pletem uglavnom i onda tamtiovamti. Poznajem ljude koji  nemaju TV u kuci i mislim da je cak pametna stvar. Naravno ne mislim da sad oni koji gledaju TV nisu pametni da se razumemo. Ali eto ja bih mogla komotno da zivim sa nekim Tarzanom, samo nek ima grana, hi, hi i interneta ponekad.
8.Koje zemlje volis posjetiti? Pa ima zemlji koje nisam obisla, ali nesto i nisam bas zeljna gradova, naputovala sam se, jedino bih skoknula do Pariza i Amsterdama,.Ja bih najvise volela da obidjem Afriku i recimo Juznu Ameriku, ali onu puno granja, samo se plasim da posle moze da mi se desi da ostanem tamo u tim sumama i sta cemo onda, a tek pustinje, izmislila bih ja i nesto sa tim grdnim peskom, ko zna. Samo ne mogu bez vode nikako.
Pa eto ugnjavih vas i sad odoh spavati. Uskoro cu vam pustiti i neku slicicu.
Vasa Pipi

10 коментара:

  1. Što da kažem nego: hvala draga!

    ОдговориИзбриши
  2. Nagrada za Tebe:
    http://anima-art-jewelry.blogspot.com/2010/11/n-g-r-d.html
    Veliki pozdrav,
    Nadica

    ОдговориИзбриши
  3. Čestitam ti na nagradi koju ti je dodijelila draga Eda! Uf, otkud da krenem? Ma, potpisujem sve što si rekla za naše zajedničke blogerske prijateljice i mogu dodati da si si stvarno dala truda da o svakoj nešto napišeš...lijepo :)))
    Hvala što se i moja malenkost našla među njima...hehe...moram ti nešto priznati, al pssssst, danas sam spavala od 16,00-20,00 h, slomila sam se od umora, tek tolko da znaš da ipak nekad spavam, al to stvarno zna biti u svakakvo vrijeme, a onda odmorena prionem kreativnom stvaranju i kad krenem ne mogu stati :)))
    Život s Tarzanom bi ti stvarno bio pun uzbuđenja, ali, samo sanjaj...
    pusa od mene

    ОдговориИзбриши
  4. Draga, draga Pipi, ti kad hvališ onda to radiš sa srcem, evo mi se spojio osmjeh oko glave i ne silazi... ja ću opet komentirati Pariz, to sam pisala i Mari, najbolje da mi "Parižanke" počnemo štedjeti za putovanje i onako grupno put pod noge, mislim da bi to bilo nezaboravno...
    A tebi želim još puuno nagrada i putovanja, i da i dalje nastaviš širiti svoje dobre vibracije...

    ОдговориИзбриши
  5. iskrene cestitke na zasluzenoj nagradi draga pipi,također i na divnom poklonu koji si dobila od nase biljane..topli pozdrav i pusu ti saljem!!

    ОдговориИзбриши
  6. Pipi Ti si moja draga virtuelna prijateljica i hvala ti sto postojis.

    ОдговориИзбриши
  7. Draga Pipi, ti zaslužuješ sve nagrade ovog sveta! A činjenica da parfem Chanel chanse smatraš, kao i ja, neprevaziđenim među mirisima, posebno me raduje... Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala draga, kako si odlican post napisala, dugo nisam ovako nesto pozitivno i dobro procitala.
    Zelim, da ti se ostvare tvoje zelje:)
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  9. posut ću se pepelom,nisam vidjela ovaj post....mea culpa,ali tko bi na sve stigao:(..... draga moja ti eš me razumjeti:)))...
    hvala s maloim zakašnjenjem....
    šusa:))....
    M....

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala do neba i na nagradi i na predivnim riječima
    pusa

    ОдговориИзбриши