"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 19. новембар 2010.


MINI-MAXI






Radim, radim. Sanja vidis li ti? Mali Adam kojeg sam u ranijim postovima spomenula bi rekao ovako: velikaaaaaaaaaa flasa, maleckaaaaaa  flasicaaaaaa. Heheeeee. Stize josssssssss, radim punom parom. Da mi je samo jedna Sanjina Michaela da ispucava slicice samo. Sanja pozajmi mi tvoju  fantasticnu Fotografkinju. Jako se mucim slikati.
Vasa Pipi.

7 коментара:

  1. Ajoj, kako su dobre ove minijature!! Ma i velika je predivna ali male su me oborile s nogu!! E to se zove strpljenje... Bravo, draga Pipi! Usput, i Sanja je postala majstorica za fotografije, hehe, nadam se da si vidila one zadnje majstorske fotke..

    ОдговориИзбриши
  2. Hm, dakle, "vredne ruke" su stvarno bile vredne!!!
    Ne znam od kud da krenem...malo si me zatekla spominjanjem mog imena etc...da si barem bliže, naravno da bi ti je pozajmila (jedan klik=1 euro)...naravno, šalim se :))) No, s obzirom da i ja jedva ulovim svoju Mihaelu da mi fotka radove, nekad je moram dodatno potaknuti nagrađivanjem :))) Tvoje su fotke sasvim ok i mislim da uopće nitko ne primjećuje bilo kakve nedostatke!
    E sad tvoji novi radovi!
    Velikaaaaa flaša = stvarno velika i dala si mašti na volju radeći je...jako mi se sviđa ta, pomalo neobična, kreacija...nastavi se igrati i smišljati nove zanimljive načine - jer ti si kraljica pruća!!! (psst...tak se valjda kaže "pruća")
    Maleskaaaa flašicaaa, odnosno flašiceee, su preslatkeeee...volim ovakve male stvari :))) Ja bi jedino još dodala jedan detalj a to je - omotala bi čep špagom (znaš, razrijediš drvofix, namočiš špagu i motaš)!
    A korpica, supač!!!
    Puseeeee od meneeeee i natrag na posao!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Tek sad čitam Edin komentar...Eda, puseee i tebi, nemoj me hvaliti, posrećilo mi se taj put, jer mi nisu drhtale ruke, inače, nema šanse da nešto poslikam i da se vidi!

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Pipi bas si vredna.Divne si stvari napravila! :))

    ОдговориИзбриши
  5. Divno, samo ti radi, a mi da uživamo u ovoj lepoti.
    Ja skupljam neke flašice već dugo, s namerom da ih ukrašavam kanapom, kao što sam već radila, moji stari radovi, ali stoje , ne stižem, muž gunđa, smetaju mu, da si bliže, da ti ih dam, bilo bi lepote od njih.
    Šaljem ti topli zagrljaj, osećaš li?
    :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Wow!!Mini-maxi izgledaju fantasticno, posebno maxi nekako artisticki. Svaka cast Pipi!!!
    Pusa

    ОдговориИзбриши