"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

субота, 20. новембар 2010.


RADIM, RADIM I DA SE POHVALIM


      I        TATARATAAAAAAAAAAAAA


Ovo je ogromna korpa. Slikana na stolici. Znaci velikaaaaaaaaa.







Ovo su dve bliznakinje, ja ih tako zovem. I one su velicine stolice, slicne su, ali nisu iste. Zaljubila sam se u ove moje korpe priznajem, A ovo tamno pruce je od nekakve vinove loze. Eto to znam kakvo je pruce, mislim kako se zove. Ovde kod mene ima puno vinograda. Moram vam jednom naslikati vinograde u visine. Cudan je ovo kraj, ima posebne vinograde, a ima i mnogo mnogo toga cudnog i lepog. Recimo vodopadi, palme, kaktusi , planine svuda okolo, jezera na sve strane i t.d.




E ovo je jos veca tanjir korpa. Samo je obod odradjen vinovom lozom. Tu sam tek isprobala vinovu lozu, da vidim kako ide. Ovo je jako idealno za voce i ono jako, jako dobro zivi u ovakvom gnezdu. Blago tim jabukama, koje se budu baskarile u ovoj korpi. A da samo jos da se pohvalim da sam izgleda dobila mesto za jednu prodaju- izlozbu i to u jednom drugom kantonu cak. Jos cu vam javiti. Drzite mi palceve. Izgleda da mi donosite bas srecu. Hvala vam na divnoj energiji.





I eto ovim sam se vec pohvalila u jednom od predhodnih postova i sigurno se secate. Ali sada je i postar odradio svoje i ova lepa nagrada se nalazi u mojim rukama. DRAGA BILJANA JOS JEDNOM TI HVALA OD SRCA. 100 PUTA JE LEPSA U PRIRODI NEGO NA SLICI. A ovo je cestitka uradjena od Biljane isto, koju sam pronasla u posiljci zajedno sa poklonom. Mojoj radosti nigde kraja. Hvala. hvala draga Biljana.
Vasa Pipi.

12 коментара:

  1. E da mi je sad jedna tvoja košara, divne su, stvarno imaš vrijedne ruke, to je trebalo znati napraviti!

    Pusa i ugodan vikend.

    ОдговориИзбриши
  2. Joj, kako se veselim zbog tebe i izložbe!! Toliko si se sjedinila s tom prirodom oko tebe i posvetila joj toliko vremena, iz nje crpiš i ideje, energiju, materijal, snagu i vidiš kako i drugi to prepoznaju!! Košare su unikatne, jedinstvene, samo tako nastavi, danas je rijetkost naići na umjetnika koji iz prirode svojim rukama stvara mala djela koja se mogu upotrijebiti na bezbroj načina... Veliki poljubac, Eda

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo tu je meni totalna enigma.I da to žena svojim rukama radi...Košare su super,a i nagrada.I držimo palčeve(na rukama i nogama)!

    ОдговориИзбриши
  4. Čestitke za buduću izložbu. Ovakvi radovi će sigurno privući pažnju i kupce...
    Da li si probala da napraviš abažur?

    Hvala puno na poseti mom blogu i divnom komentaru.

    Topao pozdrav i sve najlepše,

    Nadica

    ОдговориИзбриши
  5. Može se reći da tvoja radionica radi punom parom!!! Korpe oblikovane tvojim vrijednim rukama su pravo blago, jer su od prirodnih materijala i rađene ručno, zato bravo za tebe! Posebno mi se sviđa što si koristila šibe dviju boja, svjetlije i tamnije, odlično izgleda!!! Dakle, nakon što si opustošila sve šume oko sebe, krenula si u pohod na vinovu lozu...gle, ak nastaviš tim tempom u tvojoj blizini više neće biti vinograda :)))
    Zamišljam svu ljepotu o kojoj pričaš - vodopadi, palme, kaktusi, planine, jezera...ajmeee...to je danas privilegija - život u takvom prirodnom okruženju, zato šaljem prijedlog u sabor da ti povećaju porez na užitak!!! Hehe
    PS. da, draga Pipi i ja idem stavit prat rublje, al sva sreća da si Mihaela sama ispegla :)

    ОдговориИзбриши
  6. Opet sam nešto zaboravila, godine su u pitanju :)))
    Držim palčeve za dobru prodajnu izložbu i predlažem ti da si složiš vijenac od šibe s cvijećem i narukvicu i pojas, malo privuci pozornost, to je dobar recept (pogledaj samo reklame na tv, nude nam stalno muda pod bubrege)
    al se znaju izreklamirat!
    Sretno!

    ОдговориИзбриши
  7. tvoje delo je tako pristno, tako naravno, kot bi pletla zgodbe... gotovo bi bilo govora o škratkih in dobrih vilah:)
    čestitke za uspeh, se veselim s tabo.

    ОдговориИзбриши
  8. Draga Pipi, drzim ti palceve:)
    Tvoji pleteni radovi su zaista fenomenalni, vidim da pratis Sanju u korak, a naziv tvoga bloga je opravdan, zaista imas vredne ruke, bravo:)
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  9. Kad bi mi NEKO poklonio ovakvu divnu korpu pa još punu crvenih ruža, život bi mi baš mirisao na ljubav.....
    Divan rad!

    ОдговориИзбриши
  10. Pipi ti radis punom parom,sve lepse od zgodnijeg.Ove plitke korpice su bas zgodne za novogodisnje aranzmane.

    ОдговориИзбриши
  11. Mamine vredne ruke, ovako nešto samo jednom majka radja.Veoma sam ponosna na tebe i tvoje izume,sve uradiš lepo kao što si ti lepa. voli te tvoja majka zlato mamino:)

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман27. мај 2013. 15:53

    always i used to read smaller articles or reviews which
    also clear their motive, and that is also happening
    with this article which I am reading now.

    Also visit my blog best cellulite treatment

    ОдговориИзбриши