"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

понедељак, 22. новембар 2010.

STASIN CVET







Neki od vas znaju ko je Stasa. Ovaj cvet je nastao asocijacijom male Stase, koja je sada moj mali Andjeo. Ovaj cvet mi je poseban bas kao Stasa. A izmislila sam ga sama i to inspirisana malom Stasom, njenim prelepim slikama. Stasa me je asocirala na suncokret, ali je ubrzo dobila svoj poseban cvet od teta Pipi.

8 коментара:

  1. Lepi cvetovi za tužni povod.Suncokret se uvek okreće ka Suncu, iz koga se rađa novi život....

    ОдговориИзбриши
  2. Što reći nego, jako lijepo Pipistrela!
    Pusa i hvala na uvijek lijepim komentarima.
    Zondra Art

    ОдговориИзбриши
  3. Ne znam sto bih rekla,povod je jako tuzan, ali cvetovi su pre div ni...Nadam se da se mali Andjeo osmehuje...

    ОдговориИзбриши
  4. Ne vredi tugovati, to svi znamo i govorimo. Tugovati mogu i sa cvetom i bez njega. Prava je istina da me ta devojcica spotakla da stvorim ovaj cvet i zasluzna je da ovaj cvet nosi njeno ime. Ne bi bilo korektvo da precutim izvor inspiracije. Stasi hvala i ona je zasluzila. Mnoge to rastuzi, znam, ali ja samo pogledam istini u oci i kazem sebi, budi realna. Realnost je ta da se ovaj cvet vec mesecima zove tako i vec mesecima me ova ideja prati i smetalo bi mi moja neiskrenost, da sam drugacije to odradila. Zivot me je naucio slusati sebe i biti iskren. Oprostite mi ako sam nekome nanela iskru boli, nije mi bila namera. Stasa zivi u mojim cvetovima, u mojim mislima... jace je to od mene. Zivot ide dalje. Sorry. Hvala na vasim divnim komentarima, hrabre ste vi osobe i drago mi je da ste tu.

    ОдговориИзбриши
  5. Inspirirana jednim predivnim bićem koje će ti uvijek biti u srcu, izradila si cvjetove kojima se iskreno divim! Želim ti da izradiš još puno takvih cvjetova koji će ti pružati zadovoljstvo dok ih radiš i s ponosom nositi njeno ime! Dobro je što "čvrsto stojiš na zemlji" i realno gledaš na život i njegovu prolaznost i bez obzira na tugu koju nosiš u srcu pronalaziš način na koji tugu pretvaraš u sretni osmjeh.

    ОдговориИзбриши