"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

уторак, 3. мај 2011.


Vreme je za pohvale




Znam, znam da ste odmah pogodili od koga. Mozete zamisliti koliko sam se ja obradovala. Moram da priznam da je to i jedan od razloga sto slabo nesto radim. Pa ko ne bi citao knjige sa ovakvom divotom u rukama. I da znate svaka knjiga, ima svog bookmarkera sada, a pazim, pazim da ne ostane u knjizi. Neko ko bi uzeo knjigu u biblioteci posle mene bi bio jako radostan, ali ja sam ljubomorna na svoje poklone i cuvam ih kao zenicu oka svog. 


Za one koji jos nisu upoznali Nenu i njeno cvece, pogledajte njen prelepi svet: Nena  , ali cisto sumnjam da ima takvih medju nama. Nena je jedno predivno stvorenje koje zasluzuje sve pohvale u svakom pogledu. Draga Nena hvala ti od srcaaaaaaaa. Svaki dan mislim na tebe i saljem ti tone pozitivne energije. Hvala, hvala............. moram jos jednom reci da su predivniiiiiiiiiiii, prosto fantasticno izgledaju, a moje prijateljice, gledaju, gledaju...hmmmmmm. Ne dam, ne mogu breeee.  A tu je i cestitka od Nene, svako ej gelda, pa gleda, pa pohvali, a ja osmeh od uveta do uveta. 
Hehhehehehe...pa bas su slatki, medeni, i ljubila sam ih od radosti samo da znate.  Samo da znate kako sam se obradovala, sigurno vise nego malo dete svojoj igracki. Prosto ne znam koji mi je najlepsi.....
Vasa Pipi

8 коментара:

  1. Kad sam otvorila post bila sam malo u čudu i pitala se "pa nisi valjda?", ali ne, nisi, to su ipak jedini jedinstveni i neponovljivi Nenini bookmarkeri kakve samo ona zna napraviti! Prekrasan poklon za prekrasnu osobu :)))
    Puse

    ОдговориИзбриши
  2. Biće ih još, dobiće ih još neke drage osobe, samo što me sada uhvatila manija dekupaža...kad budem na odmoru u junu, pravim novu turu. Ovo što mi je ostalo, već je spremno da putuje, nekoga će poštar obradovati, samo da stignem do pošte, jer sam u pripremam za slavu.
    Pipi, nemoj tako ljubomorno čuvati bookmarkere, neka se obraduje još neko, a ja ću ti poslati još.
    Eto, pre mesečak dana, moja Anđelka izgubila ogrlicu, ručni rad jedne naše prijateljice, spala joj, otkačila se kopča. I šta sam joj rekla' Zamisli koliko će se obradovati neko ko je nađe, izmamila sam joj osmeh, umesto tuge, a njoj nije lako izmamiti osmeh. Zahvaljujući ovakvim razmenama, imam baš puno nakita ručni rad,najviše od fima, svaki je draga uspomena,ali nama ženama nakita nikad dovoljno.
    Uh, što sam se raspisala.
    LJubac za sve, a posebno tebi, draga moja Pipi, bojim se da si više vremena provela kraj kompa kucajući mi divna pisma utehe i ohrabrenja, nego što sam ja utrošila na ove radove.
    Uživaj!

    ОдговориИзбриши
  3. Aaaa, predivno!! Baš se veselim zbog tebe:)))
    I da znaš, ne bih ni ja ništa radila nego čitala knjige kad bih dobila ovako čarobne poklone...
    A to tvoje veliko srce, svima dobro znano, zaista je zaslužilo ovako divnu uspomenu na jedno prijateljstvo...

    ОдговориИзбриши
  4. reeeees so krasni... prave male mojstrovinice... kako bi ne bil užitek brat :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман4. мај 2011. 10:05

    He he, kako je lijepo kad te netko malo iznenadi!!! Puno pusa šaljem obadvijema!!!! :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Lepi markeri- uz njih je knjiga još lepša...Komplimenti!

    ОдговориИзбриши
  7. Iako ne poznam ni Nenu ni tebe osobno,Vi ste meni tako drage i posebne.Baš mi je drago i veselim se s Vama.Pusa!

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман7. мај 2011. 00:45

    Uzivaj Pipi u lepim poklonima,lepo je imati prijatelje...

    ОдговориИзбриши