"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

четвртак, 28. јул 2011.


MORSKI CRVENO-BELI CVET
ili 
PIPINO CVECE POZITIVNE ENERGIJE


 

Navilki ste vec na moje fotografije tako da necu ni da se pravdam vise. :) Potrudila sam se da vam predstavim ono sto umem dobro da radim, a to je da slikam rucno. Ocigledno da bih ja to bolje prenela rukom na ekran, nego fotoaparatom. Ali dobro vi to vec znate ionako, a ja samo da vam se malo pohvalim ovom malom, ali ekstra slikom koja je moja kreacija iz mojih snova. Sanjam cesto i nocas sam sanjala opet nesto novo. Jako je lepo sanjati, a i sanjariti, svatsa lepog dobijes na javi, samo odvojis ono sto zelis. Pitam se da li ovakvo cvece negde postoji. Ako nigde ne postoji kod mene da.

Ovde ima ram. Hocu da se pohvalim sa ramom, jer je to delo moga muza i zaista su mu ramovi fantasticni. Samo da dodam da ih pravi od dasaka, koje lepi, sastavlja ispod, iznad, svasta on iskombinuje i super su. Svi ramovi sto vidite na mom blogu su njegovo delo. Bas smo tandem. Hihihihihi, nismo ga tek tako nazvali Pipistrelo, mada to na italijanskom znaci slepi mis, a ova imena Pipi imaju veze sa lepim i sa Pipi dugom carapom, iako je vise bosonoga i sa strelom sto oznacava cilj, ali sve je to ok i sve je to za ljude i slepi misevi su retkost nema ih svuda i imaju svoja umeca, tako da mi sve volimo. Volimo celi svet, jer bas je lep.
 Ponosna sam na moje vredne ruke, kao i na vredne ruke moga muza i na nas um svesnog i podsvesnog. 


I za kraj jedna slika iz nase okoline. Ovde kod nas svasta ima, kao i kod vas. I lepo je sto imamo ovaj internet da mozemo jedni drugima da podarimo i ovakve prizore. A ovo je slikao moj muz, tako da je ekstra ispala i moram da je podelim sa vama.

I toliko za sada. Kad poslikam ostale radove, a sada ce valjda ici jos bolje, imamo novu fotokameru, bice jos toga.  Potrudicu se da jos bolje slikam. To znaci da moram vise vremena da poklonim slikanju aparatom.

Vasa Pipi

7 коментара:

  1. Анониман28. јул 2011. 14:42

    Volim tvoje radove i tvoj blog!
    Pusa i hvala na koemntaru:)

    ОдговориИзбриши
  2. Koji vrijedni Pipi-par!! Slike su prelijepe, okviri baš "po mjeri":))

    ОдговориИзбриши
  3. Tvoje vrijedne ruke stalno nešto stvaraju a um smišlja!
    Prekrasne slike, a za rame sve pohvale idu tvom mužu!!!
    Odličan ste par!
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  4. Sve je super!
    Savladaćeš i uspešnije fotografisanje.
    (Na jednom forumu sam pročitala savet za uspešno fotografisanje umetničkih slika. Bitno je da se slika iz ptičje perspektive, da je dnevno svetlo, ali ne slikati na direktnom suncu.)

    Divno je što imaš podršku Tvog muža.

    Topao pozdrav,
    Nadica

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман28. јул 2011. 22:08

    Ovo mi je jako simpatično,Pipi-ona i Pipi-on....super ste.
    Bez obzira kakve su tvoje slike (slikane fotoaparatom), ove slikane rukom su pravo remek djelo. A kad imaš muža koji to sve lijepo uokviri...e to je prava umjetnost. A kad taj muž i žena žive u ljubavi i razumijevanju te vole cijeli svijet, e to je pravo bogatstvo. Ma šta čovjeku treba više, od vrijedne ruke i šake ljubavi....Pusa i veeeliki pozdrav tebi i tvojima. :))

    ОдговориИзбриши
  6. Slika je odlična.A kad san možeš pretočiti na sliku,to je već majstorija.I trebaš biti ponosna na svoje slike jer su zaista odlične.

    Za ove fotografske,ipak još malo više sanjati :)))

    ОдговориИзбриши