"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

петак, 29. јул 2011.




PIPINA GALERIJA 1














Slika iz snova. Sanjarenja svasta stvaraju. Ram je cista java mog muza, zna se. Obicne letvice, polepljene i iseckane da bi dobio formu i velicinu. Zatim sam ga ofarbala akrilnim bojama, poprskala sam ga zlatnim sprejem i prelakirala nekim lakom za drvo koji je jako prijatan za ambijent u odnosu na onaj za camce. 



Ova je dobila ram i otputovala.



I ova je dobila ram i sprema se za put.




Ovo srce sada zivi na Siciliji u kuci jednih prijatelja, na njemu sam ugradila jednog andjela, a sa njim je otisla i plava vaza, narandzasta vazna i onaj cvet iz palme iz jednog predhodnog posta, kojeg sam ugradila u vaznu koju je napravio moj muz od drveta i prelakirala sam je, bas za takvo cvece. Bice sigurno jos takvih radova, prosto sam bila u tolikoj guzvi da sve to sredim, upakujem na daleki put, da nisam imala ni vremena, niti sam se setila da sve to i naslikam jos jednom aparatom.  Znam da mi necete zameriti. Kako stvari teku, treba ovde jos jedan par koji ce da pakuje i slika ocigledno, jer jedna Pipi i jedan Pipi-muz nije dovoljno. Mozda mi jednom ti prijatelji posalju slike u originalu i onda mogu da vam pokazem.
Ima jos slika u mom ateljeu, ali moram ih lepo naslikati, jer ove sto sam slikala mi se ne dopadaju. To slikanje fotoaparatom kao da mi je neki jako tezak posao, ali mislim da ce mi savet nase Anima-art jako posluziti. Hvala Anima, draga Nadice, bas imas Animu-Dusu za mene.
Vasa Pipi

7 коментара:

  1. Hvala Pipi.
    Fotografisanje ja samo tehnički deo posla (koji ćeš lako savladati) ali u prezentaciji rada daje poslednji i veoma važan pečat.

    Slika uzleta ka svetlosti je prelepa!
    Divno je što slike nalaze svoj put...

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман29. јул 2011. 19:54

    Tvoji radovi su najbitniji, u njima je sva ljepota tebe same!

    Pusa.

    ОдговориИзбриши
  3. Zbilja "slika iz snova"!! Jako zanimljivo si izrazila stanje duha, djeluje mi tako optimistično i vedro:))
    I baš me veseli pročitati da su tvoji radovi pravi putnici:))

    ОдговориИзбриши
  4. U tvojoj galeriji redaju se radovi, sve ljepši i ljepši! Jako mi se sviđaju tvoji neobični cvjetovi od pruća ovako uramljeni!
    Neka im je sretan put do novih vlasnika!
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман30. јул 2011. 00:12

    Pipi srce je fantasticno,ma mogu da zamislim to uzivanje dok su te vredne ruke stvarale ova predivna dela...Ti si snaga koja sve pokrece...Kiss

    ОдговориИзбриши
  6. Slika je odlična, ali i srce. stalno mislim da te prstići bole od ovog preplitanja. super si ukratila grančice

    ОдговориИзбриши