"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Gandhi

недеља, 11. децембар 2011.

JASNIN PASTEL




 Jasna je moj 100 posetioc,pa je dobila od mene ovu sliku, a mozda sliku i sama pokaze na svom blogu sa nekim lepim ramom, bice mi drago videti je uramljenom na njenom zidu. Posetite Jasnu, pravi prekrasne cestitke, jako je vredna, kretaivna i simpaticna je dusa. A o tome koliko smo se molile Bogu, Deda Mrazu , Postaru i Posti, to samo nas dve znamo.hehhehheheheh.. 

Simpaticna mila dusica Jasna.
Zato danas slavim. Hvala tom Deda Mrazu-Postaru... sto je obavio svoj posao. Hvala Posti, iako je trebalo toliko dugo. Naravno za mene je to malo cudno, taj vremenski period, ali razumem. Sada mogu imati i malo vise i poverenja i vise strpljenja. Iskustvo mi je bogatije. A ova slika me i dalje posebno odusevljava. I da znate kada sam je radila, radila sam je bas sa namerom da bude Jasnina. Ne dobijam ja 100-og clana svaki dan. Ona je bas imala svoju srecu.  Srecno Jasna, moje cestitke. Ostalima vise srece drugi put. Hvala vam sto me citate, pratite, gledate . 

Pozdrav i lep dan Pipi.

6 коментара:

  1. Doista bi bila velika šteta da je slika tragom nestala .Predivna je , puno truda i inspiracije. Bitno da je stigla tamo gdje treba!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Pomislio bi neko da smo se dogovarale- i ja sam upravo na svom blogu otkucala post o ovoj 'agoniji' i postavila fotografiju URAMLJENE slike! :) Moram sada da joj nadoknadim sve što zaslužuje, a nije imala prethodnih mesec i po dana!

    ОдговориИзбриши
  3. hvala vam cure. Draga Jasna presrecna sam sto se ostvario jos jedan moj san. Ipak je morao da se ostavri jer ja sam veselaaaaa Pipiiiiiiiiiiiiiiii... kupicu sebi duge carape i masnice, cim mi kosa malo porasteeeee hahhah ..obecavam,,,,,,

    ОдговориИзбриши
  4. Ma znaš....razmišljala zašto je došlo do zastoja kod isporuke...Ako su carinici vidjeli ovu sliku....a slika je fantastična,mogli su pomisliti da je neko drugi autor....neki poznati slikar...pa su provjeravali da nije neki šverc...:))))
    Baš mi se dopada...i odoh da je vidim uramljenu kod Jasne...
    pusa

    ОдговориИзбриши
  5. Slažem se s Phoenix:))
    Čestitke Jasni, dobila je prekrasan poklon!!

    ОдговориИзбриши